۱۴ مهر ۱۳۸۷، ۹:۰۰

حجت‌الاسلام اعرافی: فرهنگ دینی جوانان مورد غفلت مسئولان است

حجت‌الاسلام اعرافی: فرهنگ دینی جوانان مورد غفلت مسئولان است

رئیس جامعة المصطفی با تأکید بر اینکه در پرتو نهضت انقلاب اسلامی شاهد رویکرد معنوی جوانان هستیم یادآور شد: جوانان از ظرفیت بالایی برای ارتقای این معنویت در جامعه برخوردارند اما متأسفانه مسئولان و بخشهای مربوط فعالیتهای لازم را در این زمینه ندارند.

حجت الاسلام علیرضا اعرافی رئیس جامعه المصطفی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با تأکید مقام معظم رهبری بر گسترش معنویت و خیرخواهی میان جوانان ایرانی گفت: در پرتو انقلاب و نهضتی که به وجود آمده شاهد رویکرد مناسب جوانان به سمت معنویت بودیم.

وی افزود: این رویکرد را باید در مقایسه با موجهای ضداخلاقی و هجوم فراوانی قرار داد  که برضد اخلاق جوانان صورت گرفته و تاحدی است که  مقام معظم رهبری را به "ناتوی فرهنگی" تعبیر کرده اند.

حجت الاسلام اعرافی با اشاره به هجوم اخلاقی به جوانان، ناتوی فرهنگی و عصر ارتباطات گفت: در چنین شرایطی با مشاهده  رویکرد معنوی و اخلاقی جوانان، باید ابراز مسرت کنیم، این اتفاق مسرت بخش از برکات انقلاب اسلامی، نهضت بزرگ مردم و ملت شریف ما، خونهای شهدا و دفاع مقدس است که که با وجود این هجومها و تیرهای زهرآگینی که به سمت جوانان رها می شود در عین حال موج معنویت و گرایش به دین در آنها رواج دارد.

رئیس جامعة المصطفی گفت: طبیعی است که توجه به احیا و بازسازی مساجد و شعائر دینی نقش مهمی در تقویت معنوی و اخلاقی دارد، اگر روحانیت و مجموعه مسئولان، مساجد را احیا کنند، نظم و سازماندهی خوبی بر آن حاکم کنند مساجد می توانند قطب خوبی برای جذب جوانان باشند.

وی بر حفظ موجی که ماه مبارک رمضان درگرایش جوانان به مساجد، نماز جماعت و جمعه ایجاد کرده تأکید و اظهار داشت: اهتمام مسئولان سازمان آموزش و پرورش و دانشگاه ها در اصلاح گرایشات معنوی و اخلاق گرایی جوانان نقش مهمی برعهده دارد. این نکاتی است که قابل توجه برنامه ریزی است، البته در این زمینه اقداماتی انجام شده اما باز هم می توان مساجد، مدارس و نهادهای آموزشی را با نگاهی نو بازسازی کرد تا جوانان را به سمت معنویت در این مراکز هدایت کرد .

حجت الاسلام علیرضا اعرافی تصریح کرد: به طور طبیعی خود جوانان به ویژه جوانانی که در این عرصه پیشگام بوده اند می توانند نقش تعیین کننده ای داشته باشند، در حال حاضرانجمنها، کانونها، هیئتها، و تشکلهای فراوان مذهبی را خود جوانان برپا کردند و این محافل در دهه اخیر در ایجاد این فضای معنوی برای جوانان سهم قابل توجهی برعهده داشته اند. این مجموعه ها باید ساماندهی، هدایت و پشتیبانی شوند ، اما متأسفانه سازمان ملی جوانان و بخشهای مسئول این امور کمتر به تشکهای جوانان در حوزه های فرهنگ و دینی و مذهبی پرداخته و به نوعی کم کاری و ضعف در این نهادها مشاهده می شود.

وی یادآور شد: در مجموع می توان گفت پتانسیل و ظرفیت جوانان بالا بوده و کم کاری بیشتر متوجه مسئولان است.

کد خبر 759637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha