دکتر مجید اخوان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هم اکنون بیش از 60 درصد از اقدامات اجرایی این طرح شامل تاسیسات زیربنایی انجام شده است، گفت: 500 میلیون ریال هزینه اجرای این طرح است که تاکنون از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تامین نشده و از محل اعتبارات عمرانی سال گذشته این بیمارستان در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: هزینه های تجهیزات این بخش شامل تخت های احیاء، دستگاه تنفس مصنوعی نوزادان از محل اعتبارات وزارت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تامین شده است.
رئیس بیمارستان امام علی آمل افزود: به علت کمبود تخت های ان آی سی یو مشکلات زیاد و ناگواری را برای نوزادان در این بیمارستان اتفاق افتاده بود.
اخوان اظهار داشت: یک تیم ویژه بازرسی وزارت بهداشت و درمان هم که از بیمارستان امام علی بازدید کرده بود بر افزایش تعداد تختهای بخش مراقبت های ویژه نوزادان تا 20 تخت تاکید کرده بود.
وی ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی دوازده تخت مراقبت های ویژه نوزادان بسیاری از مشکلات کمبود تخت های این بخش بیمارستان امام علی رفع خواهد شد.
رئیس بیمارستان امام علی آمل با بیان اینکه این بیمارستان تنها مرکز زایشگاه در آمل است، خاطر نشان کرد: بیماران زیادی از غرب مازندران به این بیمارستان مراجعه می کنند.
اخوان همچنین با بیان اینکه طرح گسترش بخش آی سی یو بیمارستان امام علی از شش تخت فعلی به یازده تخت در حال اجرا است کمبود بودجه و منابع مالی را از مشکلات تسریع در این بخش عنوان کرد.
نظر شما