به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مجید عباسپور امروز در مراسم افتتاحیه این مسابقات با بیان این مطلب افزود: دانشگاه صنعتی شریف در زمینه ترویج و به کارگیری فرهنگ استفاده از تکنولوژیهای نو در عرصه هایی چون هوا و دریا فعالیت داشته از این رو از سال قبل مسابقه شناورهای بدون سرنشین را اجرا کرد.
وی با بیان اینکه تیمهای برتر مرحله طراحی به مرحله ساخت وارد شدند، اضافه کرد: در مرحله اول حدود 70 طرح از دانشگاههای کشور و موسسات تحقیقاتی که در بخش دریایی فعال هستند ارائه شد و از این تعداد 30 طرح برای شرکت در مرحله نهایی انتخاب شد.
عباسپور ادامه داد: این طرحها بر اساس قدرت، سرعت و مانور پذیری داوری خواهند شد و از میان طرحهای ارائه شده 3 طرح به عنوان تیمهای برتر معرفی خواهند شد.
وی هدف از این مسابقات را گسترش تکنولوژی در دریا و شناسایی افرادی فعال در این عرصه دانست و اظهار داشت: بر خلاف مسابقات خودرو، خوشبختانه بسیاری از سازمانها مانند صنایع دفاعی کشور، سپاه پاسداران، وزارت دفاع، سازمان بنادر و کشتیرانی و بسیاری از سازمانهایی که با صنایع دریایی سرو کاردارند از این مجموعه حمایت کردند و این می تواند حرکتی برای ارتقای آموزش عالی در بخش صنایع دریایی باشد.
نظر شما