دکتر علی جعفریان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: احتمال فروش شیفت کاری در میان دانشجویان پزشکی وجود دارد، در این میان تعویض کشیک هم وجود دارد که البته مسئله غیرعادی نیست اما به طور رسمی انجام نمی گیرد.
وی اضافه کرد: فروش شیفت کاملاً با چارچوب آموزشی مغایر است دلیل آن نیز مشخص است چرا که یک دانشجوی پزشکی به این دلیل باید در شیفت کاری حضور پیدا کند تا مطلبی بیاموزد.
جعفریان تاکید کرد: در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تا حد ممکن از نظر آموزشی دخالت می کنیم و اجازه این کار را نمی دهیم و دستیاران مسئول در نمره پایان دوره کارورز یا انترن این مسئله را تاثیر می دهند و در برخی مواقع دستیار، پایان دوره کارورز (انترن) را به دلیل همین موضوع تجدید کرده است.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویانی که می توانند در امتحان دستیاری شرکت کنند به دلیل همزمانی آن با دوره کارورزی (انترنی) ممکن است این شرایط را برای خود ایجاد کنند تا دوره سبکتری را پیش رو داشته باشند.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: نکته مهم در نظارت آموزشی این است که اگر دانشجویی میزان شیفت ها و کشیک های موظف خود را سپری نکند فارغ التحصیل نمی شود و در صورت تجدید دوره نیز زمان آموزش اش به طول می انجامد.
وی با اشاره به یکی از مواردی که دانشجویی شیفت خود را فروخته است، یادآور شد: چنین موردی در دانشکده پزشکی گزارش شد و هر دو دانشجوی فروشنده و خریدار به کمیته انضباطی معرفی شدند اما در نهایت تبرئه شدند چرا که دانشجوی فروشنده کشیک های موظف خود را سپری کرده بود و شیفت های اضافه را فروخته بود. البته در این میان برخی از دانشجویان هم با یکدیگر توافق می کنند.
نظر شما