۲۳ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۵

قربانی تاکید کرد:

اعزام روحانی به نقاط مختلف باید نظام مند شود

ساری - خبرگزاری مهر: مسئول اعزام مبلغ اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ساری اعزام مبلغ از سوی نهادهای مختلف را موازی کاری خواند و گفت: این اعزام به نقاط مختلف باید نظام مند شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود قربانی صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرستان ساری، طرح هجرت را ایده مناسبی در جهت بهره مندی از روحانیون مستعد در نقاط مختلف در راستای برنامه های تبلیغی عنوان کرد و گفت: متاسفانه نظارت بر عملکرد روحانیون طرح هجرت ضعیف است.

وی با اشاره به اینکه روحانیون طرح هجرت طی چند سال گذشته تحت نظر سازمان تبلیغات اعزام می شدند، افزود: حدود دو سال است که اعزام روحانیون طرح هجرت به صورت مستقل صورت می گیرد.

مسئول اعزام مبلغ اداره تبلیغات اسلامی ساری با بیان اینکه در گذشته تقاضای درخواست اعزام روحانی از سوی این اداره به قم ارسال می شد، افزود: دفتر تبلیغات قم نیز به تناسب تقاضا روحانیون مبلغ را در ایامی خاص به نقاط مختلف اعزام می کرد.

حجت الاسلام قربانی با استقبال از ادغام دو طرح مستقر و هجرت بیان داشت: ادغام این طرح در تاثیرگذار بودن تبلیغات دینی موثر خواهد بود.

وی با تاکید بر نظام مند شدن اعزام روحانیون به نقاط مختلف عنوان کرد: اعزام روحانیون مبلغ از سوی نهادهای مختلف تنها موازی کاری است.

مسئول اعزام مبلغ اداره تبلیغات اسلامی ساری با بیان اینکه نماینده ولی فقیه در مازندران نیز نسبت به عدم نظارت کافی بر عملکرد روحانیون طرح هجرت معترض است، یادآور شد: متاسفانه مسئولان این طرح در استان هماهنگی لازم را با آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه ندارند.

وی تعداد روحانیون طرح هجرت این شهرستان را 18 نفر اعلام کرد و بیان داشت: نظارت دقیق بر عملکرد این روحانیون و ارسال مطالب آموزشی برای آنها می تواند تاثیر بسزایی در موفقیت آنها داشته باشد.

قربانی عنوان کرد: متولیان طرح روحانیون هجرت باید نسبت به نظارت دقیق و ساماندهی این روحانیون اقدام کنند.

وی اضافه کرد: کلیه روحانیون مستقر تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی با هماهنگی شورای های اسلامی محلات همچنین برخی از مسئولان فرهنگی نظارت می شوند.

مسئول اعزام مبلغ اداره تبلیغات اسلامی ساری همچنین به برگزاری جلسات استانی روحانیون مستقر هر سه ماه یک بار اشاره کرد و بیان داشت: بسته های فرهنگی و کتب آموزشی به صورت مستمر در اختیار این روحانیون قرار می گیرد.

قربانی همچنین از فراهم کردن زمینه برای ادامه تحصیل روحانیون مستقر به صورت غیرحضوری خبر داد.

وی برگزاری نماز جماعت، برگزاری کلاسهای اعتقادی، احکام، تفسیر قرآن، مشاوره، پاسخ به شبهات دینی و مسائل شرعی و نیز بررسی برخی مشکلات فرهنگی و اجتماعی روستاها و مناطق محروم را از جمله مهمترین وظایف روحانیون اعزامی عنوان کرد.

کد خبر 764522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha