۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۳:۱۰

ترقي در گفتگو با "مهر":

عملكرد توسعه اي دولت خاتمي و دولت پيشين در جهت خواست نظام نبوده است

قائم مقام مركز اسلامي حزب موتلفه اسلامي گفت: چه دولت قبل از آقاي خاتمي كه توسعه اقتصادي را در اولويت قرار داد و به توسعه فرهنگي، ديني و سياسي كم توجهي كرد و چه در دولت آقاي خاتمي كه به توسعه سياسي اولويت داده شد و توسعه اقتصادي، فرهنگي و ديني مورد بي مهري قرار گرفت، هيچ كدام در جهت خواسته نظام، قانون اساسي و رهبري نبوده است.

وي در گفتگو با خبرنگار سياسي مهر، افزود: توسعه همه جانبه و متوازن مستلزم رشد در زمينه اقتصاد، سياست و فرهنگ ديني و علمي جامعه است.

ترقي خاطرنشان كرد: نوع روش اجرايي تاكنون به گونه اي بوده است كه در اثر توجه بيش از حد به توسعه اقتصادي بدون توجه به ارزشها و مباني فكري و فرهنگي ما در يك حالت افراط قرار گرفتيم و در مرحله بعد به خاطر توجه بيش از حد به توسعه سياسي از اقتصاد و فرهنگ ديني بازمانديم.

وي در ادامه با اشاره به نامه رئيس جمهوري به جوانان اظهار داشت: در بخشي از نامه آقاي خاتمي به آبادي در سايه علم و تحقيق و با تاكيد بر اينكه نمي توان از آبادي سخن گفت و از دمكراسي و حقوق بشر غافل بود، اشاره شده است اما اين نكته وجود دارد كه نظام جمهوري اسلامي و حتي در شعارهاي قبلي آقاي خاتمي بر توسعه همه جانبه و متوازن تاكيد كرده است.

عضو حزب موتلفه اسلامي توصيه آقاي خاتمي را داراي يك كمبود مهم دانست و اظهار داشت: اين كمبود عدم توجه به توسعه فرهنگي و ديني جامعه است كه زيربناي صحت و درستي همه اين توسعه ها مي باشد.

ترقي اضافه كرد: با وجود اينكه رئيس جمهور در وظايف خود بايد به اين مساله توجه جدي داشته و پاسداري از اين مباني را مورد تاكيد قرار دهد حتي مي بينيم در اين نامه نيز توصيه ايشان به دمكراسي و حقوق بشر در كنار آبادي و توسعه اقتصادي وجود دارد اما به تقويت مباني ديني و انديشه اي مردم توجهي نشده است.

وي مهمترين وظيفه مجلس هفتم در شرايط كنوني را متوازن كردن همه اين افراط و تفريط هايي كه دردوره هاي گذشته صورت گرفته، دانست.

قائم مقام مركز اسلامي حزب موتلفه تصريح كرد: مجلس هفتم بايد تلاش كند در هر بخشي كه برخلاف قانون اساسي و آرمان هاي انقلاب اسلامي عمل شده است آن بخش را به حد تعادل برساند و نظام را در بعد توسعه به يك توسعه متوازن و همه جانبه چه در اقتصاد، چه در سياست و فرهنگ برساند تا اين نامتوازني كه باعث شده به همه ابعاد توسعه توجه لازم نشود،  اصلاح شود.

وي علت ناپايداري توسعه ها را نامتوازن بودن و بي توجهي به همه ابعاد توسعه دانست و اظهار داشت: راه پايدار كردن توسعه اين است كه آن را در همه ابعاد مبتني بر فرهنگ عمومي كشور كه اسلام است، تنظيم كنيم.

کد خبر 76456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha