۲۷ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۵۱

ژنرال بازنشسته ارتش پاکستان:

نظام تک قطبی شکست خورده است/ سرنوشت شوروی برای آمریکا در افغانستان

نظام تک قطبی شکست خورده است/ سرنوشت شوروی برای آمریکا در افغانستان

ژنرال بازنشسته ارتش پاکستان نظام تک قطبی در جهان را شکست خورده اعلام کرد و سرنوشت نظامیان غربی در افغانستان را شبیه نیروهای شوروی سابق در این کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، ژنرال اسلم بیگ در مصاحبه با روزنامه اردو زبان امت چاپ کراچی، نظام تک قطبی را یک توهم دانست و گفت: قطب آمریکا و متحدانش در افغانستان و دیگر مناطق جهان شکست خورده اند و اکنون در کنار روسیه و چین به عنوان یک قطب، جهان اسلام قطب جدیدی برای مقاومت در مقابل نظم نوین ایالات متحده درجهان شده است.

وی در ادامه افغانستان را مرکز جنگی دانست که مقاومت مردمی در مقابل اشغال با حمایت چین و روسیه به مبارزه علیه آمریکا و متحدانش قرار گرفته است.

ژنرال اسلم بیگ، افغانستان و هند را به انفعال و همکاری با آمریکا متهم کرد و گفت: سازمان های اطلاعاتی واشنگتن، کابل و دهلی به طور برنامه ریزی شده مسیر حرکت جنگی را که در سال 2001 شروع کردند به سمت اسلام آباد جهت دادند.

وی حملات آمریکا به مناطق مرزی پاکستان را هم یادآور شد و اضافه کرد: در زمان مشرف با هماهنگی وی دستگاههای اطلاعاتی ایالات متحده و افغانستان و متحدانشان به راحتی در قلمرو اسلام آباد نفوذ کرده و در حال تغییر نگاه مردم به جریان های حاکم بر منطقه بودند که با تضعیف و کناره گیری مشرف این برنامه نتوانست ادامه یابد و بعد از آن به حملات موشکی به مرزهای ما شدت بخشیدند.

ژنرال بازنشسته ارتش پاکستان، این کشور را درگیر جنگی ناخواسته عنوان و خواستار مقاومت در مقابل اشغالگران از طریق بکارگیری ارتش و بسیج مردم شد.

اسلم بیگ جنگ آمریکا در افغانستان را تحت تاثیر انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده اعلام و از عقب نشینی گسترده واشنگتن و متحدانش از کابل در آینده نزدیک و پس از انتخابات خبر داد.

وی حمله آمریکا به افغانستان را به حمله شوروی سابق به این کشور تشبیه و خروج ایالات متحده و هم پیمانانش از کابل را اجتناب ناپذیر اعلام کرد.

کد خبر 767363

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha