۲۷ مهر ۱۳۸۷، ۱۷:۲۰

دیدارهای معوقه هفته پنجم/

سپاهان و سایپا به تساوی دست یافتند / سایپا از قعر جدول جدا شد

سپاهان و سایپا به تساوی دست یافتند / سایپا از قعر جدول جدا شد

جدال تیم‌های فوتبال سایپا و سپاهان در چارچوب دیداری معوقه از هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با نتیجه تساوی به اتمام رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های فوتبال سایپا کرج و سپاهان اصفهان که از ساعت 15 در ورزشگاه انقلاب کرج آغاز شد در پایان 90 دقیقه تلاش دو تیم به نتیجه تساوی یک بریک انجامید.

در این بازی ابتدا تیم سپاهان با گل دقیقه 39 هادی اصغری از میزبان خود پیش افتاد و با گل دقیقه 5+90 جواد آشتیانی کار به تساوی کشیده بود.

با این تساوی تیم فوتبال سایپا شش امتیازی شد و جای راه آهن را در رده هفدهم جدول گرفت. سپاهان نیز با 14 امتیاز به رده هشتم جدول رده‌بندی صعود کرد.

در جریان بازی سایپا - سپاهان، امید شریفی نسب بازیکن تیم فوتبال سایپا با انگین فیرات مربی تیم فوتبال سپاهان درگیری لفظی پیدا کرد.

کد خبر 767426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha