دکتر محمدرضا فاضلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مرکز رشد به هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد داد که بخش دارویی هم در کنار مرکز رشد به فعالیت خود ادامه دهد. این بخش دارویی در گذشته دور در این مرکز وجود داشته است و وظیفه ساخت برخی از داروها و توزیع آن میان بیمارستانهای دانشگاه را برعهده داشته است.
وی اضافه کرد: هدف از اضافه شدن است این بخش به مرکز رشد این است که شرکتهای دارای فناوری های نوین دارویی در مرکز رشد پذیرش شده، داروهای خود را تولید کنند و زمانی که به مرحله تولید صنعتی رسیدند از امکانات بخش دارویی مرکز رشد برای تولید فرآورده های خود استفاده کنند.
فاضلی خاطرنشان کرد: این شرکتها می توانند با تنظیم قرارداد از امکانات بخش دارویی که مورد قبول وزارتخانه های صنایع و بهداشت است برای تولید فرآورده های خود استفاده کنند زیرا این خط تولید صنعتی برای داروهای نوین که دارای حجم کم و ارزش بالایی هستند، مناسب خواهد بود. البته فضای بخش دارویی کوچک است اما از نظر معیارهای دارویی روز آمد شده و مطابق با استانداردهای جهانی است و شرکتها می توانند از این فضا استفاده کنند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: این پیشنهاد در هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران مصوب شده است و امیدواریم به زودی ابلاغ شود.
وی ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک بخش دارویی در مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی برای آن دسته از شرکتهایی که داروهای مبتنی بر فناوری نوین در آنجا به ثمر رسیده، ایجاد می شود و در واقع با ایجاد این فضا زمینه برای پذیرش شرکتهای جدیدتر در مرکز فراهم می شود و قابلیتهای دانش کشور در حوزه تولید داروهایی با فناوری های نوین افزایش می یابد.
فاضلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 5 شرکت در مرکز رشد مستقر هستند که دو شرکت نیز به تازگی از مرکز رشد خارج شده اند.
نظر شما