علی فعله گری در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: پروژه پژوهشی و مطالعاتی مردم شناختی زورخانه های استان کردستان توسط کارشناسان مردم شناسی این اداره کل آغاز شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه کردستان از دیرباز در زمینه پرورش پهلوانان زورخانه ای در کشور صاحب نام و پیشتاز بوده بنابراین برای تدوین تاریخی جامع و کامل این پروژه مطالعاتی در سطح استان به اجرا درخواهد آمد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان خاطرنشان کرد: این پژوهش به صورت میدانی و در حوزه شهرستان های سنندج، بیجار و سقز با همکاری اداره کل تربیت بدنی استان اجرا خواهد شد.
فعله گری عنوان کرد: این کار تحقیقی و پژوهشی در چهار فصل تنظیم خواهد شد که فصل اول آن شامل مقدمه، طرح مسئله، پیشینه تحقیق و نحوه جمع آوری داده ها و اطلاعات است.
وی گفت: در فصل های دوم و سوم آن نیز پیشینه نظری این کار و تاریخ زورخانه ها در استان کردستان مورد بررسی و مطالعه قرار خواهد گرفت.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان یادآور شد: در فصل آخر نیز کلیه اطلاعات گردآوری شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و با دید آسیب شناسی به آن پرداخته خواهد شد.
قدمت ورزش زورخانه ای در استان کردستان کهن و قدیمی است و امروز در اکثر شهرستانهای استان زورخانه های با بافت قدیمی و کهن نیز وجود دارد.
نظر شما