به گزارش خبرنگار مهر در کرج، علی حاجی احمد بعد ازظهر امروز در همایش صنعت و دانشگاه در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج اظهار داشت: توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی کشور با توجه به توان و ظرفیت هرمنطقه از کشور مهم ترین راهکار برای خروج از بحران کشاورزی است.
وی افزود: علم مکانیزاسیون در هرمنطقه باید متناسب با شرایط آن منطقه و در نظر داشتن ظرفیتهای بومی هر منطقه باشد که در این راستا تربیت و پرورش منابع انسانی کارآمد در دانشگاه های کشور یک نیاز اساسی است.
همچنین در این همایش رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی بیان داشت: کیفیت پایین ماشینهای کشاورزی ساخت کشور زنگ خطری را برای این صنعت به صدا درآورده است و بی کیفیتی آن موجب شده استفاده کشاورزان از ماشین آلات ساخت خارج روند صعودی به خود بگیرد.
عباسعلی پاک نژاد با اشاره به تاثیر مکانیزاسیون کشاورزی در کشت محصولات از جمله برنج، یادآور شد: کشت برنج بدون داشتن مکانیزاسیون کشاورزی قابل قبول، در این بخش توجیه پذیر نیست و باید در تمام مراحل زراعت برنج، از کشت بذر در خزانه تا برداشت، سطح مکانیزاسیون افزایش یابد تا عملکرد اقتصادی مطلوب حاصل شود که در غیر این صورت سال آینده کشور با مشکل روبرو خواهد شد.
وی عنوان کرد: یکی از راه های ارتقا سطح مکانیزاسیون کشاورزی ارتباط نزدیک این صنعت با دانشگاه و دانشجویان متخصص این رشته است.
پاک نژاد بیان داشت: در حال حاضر بیش از 10 هزار دستگاه تراکتور برای کشت برنج مورد نیاز است ولی به علت خلا موجود بین صنعت و دانشگاه این نیازها به خوبی شناسایی نشده است.
نظر شما