به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام سید سعید لواسانی در دومین روز از نوزدهمین گردهمایی مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم افزود: در حال حاضر یک میلیون و 200 هزار دانشجو در دانشگاههای کشور تحصیل می کنند که از این تعداد 92 هزار نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر هستند که در دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه کارها و فعالیتهای مربوط به دانشجویان ایثارگر باید با رویکرد فرهنگی صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: ما در فعالیتهای انجام گرفته موفق نبوده ایم و سیاستهای کلان فرهنگی درست تدوین نشده که در این راستا باید چاره ای اندیشیده شود.
حجت الاسلام لواسانی توسعه علمی دانشجویان، توسعه تحصیلات تکمیلی، ترغیب داوطلبان جهت تحصیل در دانشگاههای دولتی، تقویت دانشگاههای روزانه و همگرایی تحصیل و اشتغال دانشجویان شاهد و ایثارگر را از مهمترین برنامه های بیناد شهید در راستای خدمت رسانی به دانشجویان ایثارگر عنوان کرد و بیان داشت: عزتمندی، توانمند سازی و هویت مداری، شعار بنیاد شهید در این راستا است.
این مقام مسئول با بیان اینکه 40 درصد از شرکت کنندگان کنکور امسال در دانشگاههای روزانه پذیرفته شده اند، خاطرنشان کرد: از این تعداد فقط 20 درصد در دوره های روزانه، شبانه، آزاد، پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی قبول شده اند.
وی شناسایی رشته ها و شغل های بازارکار را از دیگر راهبردهای کلان بنیاد شهید در امور دانشجویان ایثارگر دانست و گفت: تلاش ما بر این است تا رشته هایی که در پنج ساله آینده اشتغال زایی دارند به دانشجویان شاهد و ایثارگر جهت تحصیل در این رشته ها معرفی کنیم تا آنان پس از فارغ اتحصیل شدن جذب بازار کار شوند.
حجت الاسلام لواسانی در پایان از شروع طرح باشگاه های علمی دانشجویان از سال جاری خبر داد و گفت: در این طرح توانمندسازی دانشجویان در قالب تشکل خاص پیگیری می شود.
نظر شما