به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام لطفی روز گذشته در نخستین هم اندیشی روسای دانشگاههای کشور و هیئت حمایت از کرسی های نظریه پردازی در وزارت علوم گفت: مطالبه رهبری باید شفاف و کاربردی به دستگاههایی که باید در این زمینه گزارش فعالیتهای خود را ارائه دهند، ارائه شود و عملکرد این دستگاهها مورد ارزیابی قرار گیرد تا در جلسه ای رسمی و رسانه ای گزارش شود.
دبیر هیئت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی دستگاههای مرتبط با راه اندازی کرسیها را شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیئت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موسسات پژوهشی عنوان کرد.
وی از برگزاری 5 کرسی نظریه پردازی تا پایان سال خبر داد و گفت: نشست بعدی هم اندیشی هیئت و دانشگاهها 3 اردیبهشت ماه سال 88 خواهد بود و کمیته پیگیری و جمع بندی عملکردها در خصوص راه اندازی کرسیهای نظریه پردازی نیز هفته آینده تشکیل می شود.
لطفی با اشاره به برخی فعالیتهای صورت گرفته برای کرسیهای نظریه پردازی گفت: سامانه علمی کرسیها در 6 بخش محوری نهایی شده و تاکنون 35 کرسی مانند جامعه شناسی، فلسفه، مدیریت و .. ایجاد شده اند.
وی اظهار داشت: تا پایان سال 65 موضوع برای نقد و مناظره به دبیرخانه ارائه شده که هر موضوع در چارچوب کرسی مربوط مشخص می شود.
دبیر هیئت حمایت از کرسیها، وظیفه اصلی این هیئت را حمایت از نظریه پردازی، نقد و مناظره دانست و گفت: سامانه اجرایی به دانشگاهها و سایر دستگاهها اجرایی مرتبط مربوط می شود و هیئت از عملیات ستادها حمایت می کند.
وی گفت: سامانه حقوق کرسیها نیز به تصویب رسیده است و بحث مربوط به سند حقوق و نظام حقوقی مربوط به کرسیها نیز آغاز شده است.
نظر شما