جنون سرعت در آسمان

جنون سرعت در آسمان

با دستیابی دانشمندان به تازه ترین فناوریهای شبیه سازی و طراحی سیستمهای حمل و نقل فضایی در آینده رقابتهای سرعت فضایی در قالب مسابقات سازمان یافته و حتی لیگ جهانی در آسمان کشورهای مختلف برگزار خواهد شد تا "جنون سرعت در آسمان" رنگ واقعیت به خود بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تا چندین دهه پیش دانشمندان و پیشروهای عرصه اکتشافات فضایی به دنبال خارج ساختن فضا و تحقیقات و سفرهای مربوط به آن از قید و بندهای دولتی و قرار دادن آن در اختیار گروههای علمی و تحقیقاتی و علاقمند خصوصی بوده اند و به نظر می رسد با آغاز سفرهای گردشگری فضایی، جرقه های اولیه تحقق این ایده زده شده است.

اما اکنون و درحالی که گردشگری فضایی هنوز به شکل و شمایل یک فرآیند همیشگی و نه چندان تعجب آور تبدیل نشده است، گروههایی در سراسر جهان پای ورزش و سرعت را به عرصه فضا نیز باز کرده و با ارائه ایده های گوناگون از طراحی و ساخت سیستمهای حمل و نقل فضایی چند منظوره گرفته تا راه اندازی لیگ جهانی سیستمهای سرعت فضایی از گشوده شدن فصلی جذاب در دنیای تازه های فناوری خبر داده اند.

لیگ سرعت موشکها یا به اختصار RRL که بر گرفته از عبارت The Rocket Racing League است از هم اکنون به عنوان لیگ مهیج ترین ورزشهای آینده یعنی برگزاری رقابتهای فرمول سرعت میان موشکهای سرنشین دار مورد بررسی قرار گرفته است.

ایده راه اندازی این لیگ به بیش از یک دهه گذشته باز می گردد که نتیجه آن بنیان گذاری این لیگ در سال 2005 از سوی گرنگر وایتلاو و پیتر دایاموند بوده است. پیتز دایاموندز به عنوان رئیس و مغز متفکر X PRIZE شناخته شده و صد البته همگان از ایده های جذاب ارائه شده در X PRIZE خبر دارند.

در لیگ سرعت موشکها، سرعت های خیره کننده با موتور موشکها و فناوری سه بعدی racetrack ترکیب می شود. امیدواری اصلی بنیانگذاران این لیگ این است که سرمایه گذاری قابل توجهی که در این زمینه به عمل آمده است در نهایت به راه اندازی نسل بعدی سرگرمی های جذاب در میان گروههای علاقمند منتهی شود.

به گزارش مهر، در چشم انداز طولانی مدت RLL اینگونه تصور شده است که مسابقات سرعتی میان موشکهای سرنشین دار و در چهار دور برگزار شود. در این فرآیند شرکت کنندگان به همراه موشکهای فوق سریع خود مسیر بسته 5 مایلی را در دل آسمان طی می کنند.

"جنون سرعت در آسمان" مفهوم جذاب و هیجان برانیگزی است که تا تبدیل شدن به واقعیت فاصله چندانی ندارد

اما نکته جالب توجه درخصوص این مسابقات به نوع انتخاب مسیر و موانع موجود در آن باز می گردد. به گفته بنیاگذاران این لیگ، پیش بینی می شود که در طول مسیر تونلهای مجازی در نظر گرفته شود به طوری که موشکها مجاز باشند تا تنها از درون آنها به ادامه مسابقه بپردازند.

از سوی دیگر نصب 5 دوربین ویژه بر روی هر موشک به مشاهده کنندگان زمینی این امکان را می دهد تا در جریان لحظه به لحظه رقابت هیجان برانگیز و توام با دلهره موشکها قرار گیرند. آنها می توانند تصاویر حرکت موشکها را بر روی صفحات عظیم نمایشگرهای وی‍ژه مشاهده کنند.

به گزارش مهر، جنون سرعت در مدارهای نزدیک به مرز فضا، ایده ای جذاب و توأم با خطرات مختلف است که به گفته متخصصان با ارائه فناوریهای برتر و دقیق تر، ضریب این خطرات به صفر نزدیک خواهد شد.

کد خبر 772698

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha