به گزارش خبرنگارمهر، حبیب الله بوربور امروز چهارشنبه جای خود را پس حدود هفت سال مدیریت منقطع در سازمان نوسازی و تجهیز مدارس به مرتضی رئیسی معاون فنی و اجرایی خود داد.
وزیر آموزش و پرورش در این مراسم گفت : در سفرهای استانی متوجه شدیم که کارهای بسیار مهمی باید در حوزه نوسازی و تجهیز مدارس انجام می شد که تا کنون آنها را انجام نداده ایم و متاسفانه با این همه اعتباری که در این زمینه هزینه کرده ایم ساختمان مقاوم نداریم و این خلا باید به طور جدی پر شود.
مشکل گرمایشی مدارس باید امسال حل شود
علی احمدی با تاکید بر این که نسبت به آنچه که در حال حاضر در زمینه نوسازی و تجهیز مدارس نیاز است فاصله داریم گفت: در بحث گرمایش مدارس چند نکته است که باید آنها را حل کرد. برای مثال، در مناطقی که مجهز به گاز هستند باید با شرکت گاز در آن مناطق صحبت شود تا تامین گرمایش مدارس در آنجا برعهده این شرکت قرار گیرد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان این که در سیستم گرمایشی مدارس، بخاریهای تولیدی سازمان بهینه سازی مصرف سوخت پاسخگو نیست و لذا برخی مدیران مدارس مجددا به استفاده از بخاریهای نفتی روی می آورند تصریح کرد: امسال باید این مشکل با اهتمام و تلاش به سرعت و با هر هزینه حل شود.
در تهران مدرسه ای بدتر از کپری ها داریم
وزیر آموزش و پرورش در ادامه به مدارس کپری نیز اشاره کرد و با بیان این که دوستان در سازمان نوسازی مدارس اعلام کردند که امسال جشن کپرزدایی برگزار می شود و لذا نباید اخلالی در این وعده به وجود آید گفت: اینکه گفته ایم که کجا و چرا و کدام استان مدرسه کپری دارید یعنی این که نباید چنین مدارسی وجود داشته باشد.
علی احمدی دراین مراسم با اذعان به این که در پایتخت مدارسی بدتر از مدارس کپری وجود دارد افزود: در همین تهران مقابل دانشگاه امام صادق (ع) مدرسه ای داریم که از مدارس کپری هم بدتر است و اصلا در شأن آموزش و پرورش نیست که قطعا موارد مشابهی همچون این موضوع در گوشه و کنار مملکت پیدا می شود که از نظر ما پنهان است و باید سعی کنیم موارد این چنینی را سریعتر حل و فصل کنیم.
وی در ادامه با اشاره به نمونه دیگری از مدارس نامناسب و ناایمن خطاب به مسوولان نوسازی مدارس کشور گفت: خانه معلمی در دماوند وجود دارد که همه دیوارهای آن ترک خورده و هر لحظه امکان تخریب آن وجود دارد. باید سعی کنیم چنین مدارسی را در اولویت قرار دهیم و با طرح ضربتی آنها را نوسازی کنید. این موارد زشت و خطرآفرین برای شاکله کشور است و در عین حال تا زمانی که طرحهای نیمه تمام به پایان نرسند طرحهای جدیدی را در زمینه نوسازی، تجهیز و بازسازی مدارس آغاز نکنید. در بحث مقاوم سازی هم فعالیتهای جدید خود را آغاز کنید.
در تعهدات خود در مقاوم سازی مدارس عقب هستیم
علی احمدی همچنین گفت: به نظر من شیوه ای که برای مقاوم سازی در نظر گرفته ایم به تامل نیاز دارد و باید روشهای مکمل و در عین حال بی بدیل و متفاوتی را در کنار بررسیهای انجام شده در نظر بگیریم.
وی افزود: ما در مقاوم سازی مدارس از تعهدات خود عقب هستیم و باید در چارچوبهای برنامه آن را جبران کنیم.
وزیر آموزش و پرورش درباره قانون فعلی مربوط به مدارس قلع و قمعی، زمینهای دارای کاربری آموزشی و مشکل ساخت مدرسه توسط انبوه سازان گفت: با ارتباط بیشتری که با حضور بوربور در وزارت کشور ایجاد شده است می توانیم این مشکل را حل کنیم و باید با مصالحه با مالکان زمینهای دارای کاربری آموزشی و تعویض و پایاپای کردن امکانات با سایر سازمانها این مشکل را حل کنیم .
وی با تاکید بر این که این وزارتخانه باید تکلیف زمینهای دارای کاربری آموزشی را مشخص کند افزود: آموزش و پرورش باید نیازهای خود را در خصوص زمینهای آموزشی مشخص کند تا زمینهای مورد نیاز را مورد استفاده قرار دهد و زمینهایی که از آنها استفاده نمی شود را به نفع مالکان آنها آزاد کند.
وی رئیس جدید سازمان نوسازی مدارس را نیز فردی دانشگاهی و متخصص دانست و اظهار امیدواری کرد که با همکاری وی و سایر مسوولان سازمان نوسازی همه مشکلات مربوط به مدارس کشور برطرف شود.
نظر شما