به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام حسین روحانینژاد معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه تعامل و همفکری خوبی در مورد برگزاری برنامه های دهه کرامت (ولادت حضرت معصومه تا ولادت امام رضا) با برخی از سازمانها و نهادهای کشور انجام شده، افزود: امسال برنامهها را به صورت جامعتر و وسیعتر برگزار می کنیم . برنامه های این سازمان در چهار محور برنامه ریزی شده است که بخشی از آنها به صورت ملی برگزار می شوند ضمن اینکه در مشهد مقدس نیز برنامههای خاصی به صورت گسترده اجرا می شود.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تصریح کرد: ستاد برگزاری جشنهای دهه کرامت و ولایت با ستادهای استانی و تشکلهای دینی و 40 هزار هیئت مذهبی و 2 هزار کانون تبلیغی در برگزاری برنامه های مختلف همکاری می کند.
روحانی نژاد از اعزام 8 هزار مبلغ به استانهای مختلف کشور و فعالیت 1900 روحانی مستقر پیرامون جشنهای دهه کرامت و ولایت خبر داد و برپایی نمایشگاه کاروان آفتاب در مشهد مقدس، عرضه و ارائه محصولات فرهنگی و تصحیح قرائت قرآن، مشاعره دینی و برگزاری 23 برنامه متنوع فرهنگی در مشهد مقدس را از دیگر برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی در دهه کرامت و ولایت عنوان کرد.
وی با بیان اینکه مناسبتهای فرهنگی در حال توسعه است و در صورتی که مدیریت نشوند این فرصتها به تهدید تبدیل می شوند،اظهار داشت: تاکنون 54 مناسبت مذهبی در کشور احصا شده که برخی از آنها یک هفته، ده روز و یا یک ماه به طول می انجامد.
روحانی نژاد یکی از علل کاهش کیفیت و کمیت برناهههای مناسبتی را زیاد بودن مناسبتها دانست و با اشاره به چگونگی جشنهای مناسبتی در جامعه، بررسی و ارائه شیوههای مناسب اینگونه مجالس را از ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد خواستار شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در کشور به غیر از مناطق شهری که روحانی در آنها ساکن است، 32 هزار روستای بیشتر از صد نفر جمعیت وجود دارد که با بهکارگیری همه ظرفیتهایمان توانسته ایم روحانی 2 هزار و 700 منطقه را به صورت مستقر تأمین کنیم.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان در پایان با اشاره به گسترش خرافه و بدعت در جامعه ، آسیب زدایی از مناسبتها و تشریح اسلام ناب را از مسئولان سازمانها و نهادهای مربوط خواستار شد.
نظر شما