۱۱ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۴۷

آکادمی اسلامی محیط زیست تأسیس می‌شود

آکادمی اسلامی محیط زیست تأسیس می‌شود

مدیرکل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی (آیسیسکو) در نشست وزیران محیط زیست سازمان کنفرانس اسلامی با اشاره به اینکه این نشست زمینه‌های همبستگی مسلمانان را فراهم می‌کند، گفت: آکادمی اسلامی محیط زیست تأسیس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یمن(سبا)، شرکت‌کنندگان در نشست وزیران محیط زیست سازمان کنفرانس اسلامی که دیروز جمعه 10 آبان ماه در رباط پایتخت مراکش برگزار شد بر ضرورت قرار دادن دستگاههای اجرای جهت همکاری مشترک در زمینه‌های محیط زیست و توسعه آن تأکید کردند.

دکتر عبدالعزیز بن عثمان تویجری مدیرکل سازمان تربیت، علوم و  فرهنگ اسلامی (آیسیسکو) با اشاره به اینکه این نشست زمینه‌های همبستگی مسلمانان را فراهم می‌کند تا با همدیگر ارتباط و تعامل بیشتری داشته باشند، تصریح کرد: بر این اساس سازمان مطالعات لازم برای اجرای تأسیس آکادمی اسلامی محیط زیست و پیشرفت را اجرایی خواهد کرد.

عثمان تویجری گفت: فعال‌سازی تصمیمات گذشته در راستای اهداف مشترک و همکاری در زمینه محیط‌زیست نقش مهمی دارد.

امیر ترکی بن ناصر بن عبدالعزیز رئیس همایش مذکور با بیان اینکه این هماش به مرحله جدید از فعالیتهای اسلامی مشترک در زمینه محیط‌زیست و توسعه رسیده است و افقهای جدیدی را مقابل مسلمانان در جهان اسلام باز می‌کند تا همکاری بر اساس همبستگی اسلامی تثبیت و تحکیم یابد، به طرح مرکز اسلامی اطلاعات محیط‌زیست در چارچوب برنامه‌های همایش اشاره کرد.

سومین نشست وزیران محیط زیست سازمان کنفرانس اسلامی از 29 تا 31 اکتبر ( 8 تا 10 آبان ماه) به دعوت سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی (آیسیسکو) در مراکش برگزار ‌شد.

کد خبر 775255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha