عضو هيئت علمي دانشكده مهندسي راه و ساختمان دانشگاه شيراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر گفت: طرح هاي موجود در ايران بر اساس استانداردهاي موجود طراحي مي شوند ولي نمي توانيم كار درستي انجام دهيم و همه به مشكلات اجرايي برمي گردد و ساختمان، جاده يا پلي كه قرار است مثلا 2 در طي 2 سال ساخته شود 10 سال طول مي كشد و به طور مطمئن نمي تواند از نظر اقتصادي مفيد باشد.
وي افزود: از زماني كه آيين نامه هاي اجرايي در زمينه راه و ساختمان به تصويب رسيده است 50 درصد از ساختمانهاي ما استاندارد هستند و هنوز 50 درصد ديگر غير استاندارد و نامطمئن هستند.
دكتر سيد احمد انوار افزود: بايد يك مقدار روي آموزش نيروهاي كاري كه وظيفه اجرايي را به عهده دارند تاكيد شود. نكته ديگري كه بايد توجه شود فشار بيخود و بي دليلي است كه گاهي به پيمانكار آورده مي شود و از او خواسته مي شود در يك مدت محدود كار را پايان برساند كه اين هم يكي از دلايلي است كه ساختمانها و كارهاي عمراني ما را دچار مشكل مي كند.
اولين كنگره مهندسي عمران از 22 ارديبهشت در دانشگاه صنعتي شريف آغاز شده و تا 24 ارديبهشت ادامه دارد.
عضو هيئت علمي داشكده راه و ساختمان دانشگاه شيراز اعلام كرد :
در ساختمان سازي مشكل نحوه اجراست نه طراحي
عضو هيئت علمي دانشكده راه و ساختمان دانشگاه شيراز كه در كنگره مهندسي عمران شركت دارد، گفت: در ايران در ساختمان سازي و كارهاي عمراني از نظر استانداردها قوي هستيم و اشكال كار در ايران نحوه اجرا است.
کد خبر 77922
نظر شما