دکتر عباس زارع نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این افراد تنها مجاز هستند که در همان زمینه کاری که در خارج از کشور به آن می پردازند در ایران به ارائه خدمت علمی ، درمانی و آموزشی بپردازند و از عناوین دیگری که ایجاد شائبه می کند خودداری کنند.
وی گفت: این مصوبه مربوط به افراد متخصص ایرانی که به خصوص درکشورهای اروپای غربی و آمریکا حضور دارند است و این افراد در صورتی که مدارکی که از خود ارائه کنند مورد تایید باشد برای ارائه خدمات خود تسهیلات نیز دریافت می کنند.
زارع نژاد افزود: این افراد چناچه مشغول ارائه خدمات آموزشی و درمانی باشند و مدارک آنها مورد تایید باشد برای حضور در ایران و در ارزشیابی از مسیر ساده تری عبور می کنند و می توانند از تسهیلات نیز بهره مند شوند.
مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت در رابطه با شائبه جعل عنوان از سوی یک پزشک ایرانی مقیم خارج کشور تاکید کرد: هر عنوانی که به فرد اطلاق می شود باید با تحصیلات و خدمات آموزشی و درمانی وی مطابقت داشته باشد و هر عنوانی نیز غیر این جعل عنوان محسوب می شود و قابل پیگیری است.
نظر شما