۱۹ آبان ۱۳۸۷، ۱۰:۴۳

22 تن مواد پروتئینی غیرمجاز در خراسان رضوی معدوم شد

22 تن مواد پروتئینی غیرمجاز در خراسان رضوی معدوم شد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در پی عملیات کنترل و بازرسی بهداشتی از اماکن تهیه و توزیع فرآورده‌های پروتئینی، طی هفت ماه گذشته، 22 هزار و 970 کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی در خراسان رضوی معدوم شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، جعفر عطارباشی مقدم، صبح امروز در نشست خبری در محل اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: این مقدار فرآورده در پی بیش از 84 هزار مورد بازرسی از اماکن تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های پروتئینی شامل، کشتارگاه‌ها، رستوران‌ها، سردخانه‌ها ی مادر، کارگاه‌های زیرزمینی غیرمجاز، مراکزعرضه انواع گوشت سفید و قرمز و ... در هفت ماه ابتدای سال جاری معدوم شد.

وی تصریح کرد: برابر گزارشات موجود در همین مدت نیز بیش از 160 هزار کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی غیرمجاز که در شرایط غیربهداشتی نگهداری و یا در حال عرضه بوده است شامل انواع گوشت سفید و قرمز، آلایش دامی، تخم‌مرغ و ... کشف و توقیف شده است.

وی تعداد مراکز مذکور در سطح استان را بیش از هشت هزار واحد دانست و افزود: پس از بازرسی‌ها و کنترل‌های انجام شده 35 واحد متخلف پلمب شده است.

دکتر عطارباشی با قدردانی از همکاری دستگاه قضایی استان شامل شعب دادگستری و تعزیرات حکومتی، اعلام داشت: در راستای برخورد با متخلفین این عرصه، تا کنون برای یک هزار و 77 نفر پرونده تشکیل و به دستگاه قضایی استان جهت صدور حکم نهایی ارسال شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با توجه به اهمیت توسعه کشتار بهداشتی و صنعتی، اظهار داشت: ضمن حمایت جدی از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینه احداث کشتارگاه‌‌های صنعتی، بهینه سازی
و گسترش خطوط کشتار، به کارگیری سیاست‌های تشویقی و حمایتی از اقدامات این اداره کل است.

وی افزود: در حال حاضر دو کشتارگاه صنعتی دام در استان و در شهرستان‌های مشهد و فریمان فعال هستند که کشتارگاه فریمان نیز به عنوان اولین کشتارگاه صنعتی، اقدام به راه‌اندازی خط کشتار شترمرغ در کنار کشتار گاو و گوسفند نموده است که این امر با توجه به پیش‌بینی انجام شده در آینده‌ای نزدیک در کشتارگاه صنعتی مشهد نیز با استفاده از جدیدترین فناوری صنعتی و بهداشتی محقق خواهد شد.

دکتر عطارباشی، زمان آغاز به کار خط کشتار شترمرغ در کشتارگاه فریمان را ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری دانسته و تصریح کرد: تاکنون بیش از 120 قطعه شترمرغ در آن کشتار شده که گوشت استحصالی پس از نظارت بهداشتی دامپزشکی و انجام مراحل بسته‌بندی روانه بازار مصرف در اقصی نقاط کشور شده و پوست و پر حاصل از آن نیز به منظور مصارف صنعتی و تزئینی داخل و خارج از کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

کد خبر 779638

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha