۲۱ آبان ۱۳۸۷، ۱۱:۱۰

خشنودی :

سالی 70 میلیون نفر به تهران می آیند/ طرح جامع ترافیک مرامنامه حمل و نقل شهری است

سالی 70 میلیون نفر به تهران می آیند/ طرح جامع ترافیک مرامنامه حمل و نقل شهری است

قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر نقش ملی کلانشهر تهران به عنوان پایتخت کشورمان گفت: روزانه حدود 200 هزار نفر و سالانه بیش از 70 میلیون نفر یعنی معادل جمعیت کل کشور از اقصی نقاط ایران به تهران مراجعت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس بهنام خشنودی با اعلام این مطلب گفت: تهران به عنوان مرکز اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و آموزشی کشور به محل "انباشت سرمایه های ملی " و " تامین نیازهای ملی " تبدیل شده است.

وی تعداد سفرهای درون شهری در تهران را روزانه 15 میلیون و 300 هزار سفر اعلام و تصریح کرد: ارائه خدمات ملی به واسطه تمرکز بسیاری از امور در تهران باعث تحمیل هزینه های اضافی به مدیریت شهری پایتخت شده در حالی که منبعی به منظور تامین این هزینه های اضافی در نظر گرفته نشده است.

قائم مقام معاون شهردار تهران پرکردن خلاء موجود در زمینه "انتظار ملی" از تهران را مستلزم "توجه ملی" به پایتخت دانست و اضافه کرد: تهران باید از عنایت مجلس و کمکهای دولت بهره مند شود. ضمن اینکه ابزارها و اهرمهای مدیریتی مورد نیاز می بایست در اختیار مدیریت شهری قرار گیرد.

خوشنودی از "گسیختگی فرهنگی" به عنوان معضل جدی در زمینه ترافیک که نیازمند فرهنگ سازی است نام برد و خاطرنشان کرد: امروزه مشکلات ناشی از ترافیک نه تنها یکی از دلمشغولیهای اصلی شهروندان محسوب می شود، بلکه به یکی از اصلی ترین دغدغه های مدیریت شهری نیز تبدیل شده است.

طرح جامع ترافیک مرامنامه حمل و نقل شهری است

وی با اشاره به این که پایانه های مسافربری یکی از مراکز مهم تنظیم و توزیع سفرهای درون شهری و برون شهری به شمار می آیند اظهار کرد: پایانه ها باید از فضایی امن و آرام و نیز از تسهیلات و خدمات مناسب و مطلوب برخوردار بوده و به "سیستم یکپارچه حمل و نقل شهری" مجهز باشند.

قائم مقام معاون شهردار تهران از طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهر تهران به عنوان "مرامنامه" مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل و ترافیک نام برد و افزود: "سامانه حمل و نقل شهری یکپارچه" در پایتخت به نوعی که به فوریت بتواند پاسخگوی اقشار مختلف شهروندان باشد در طرح جامع پیش بینی شده است.

خوشنودی پایانه های مسافربری را یکی از 18 سیستم خروجی طرح جامع برشمرد و تصریح کرد: در حال حاضر پایانه های مسافربری از نظر مکان یابی و از نظر مشکلات ترافیکی و آلودگیهای زیست محیطی پاسخگوی نیاز امروز تهران نیستند و به عنوان نمونه جانمایی پایانه جنوب چندان منطقی به نظر نمی رسد.

وی با اشاره به پیش بینی احداث 15 پایانه نیمه متمرکز و غیر متمرکز در قالب طرح جامع حمل و نقل و ترافیک تهران اضافه کرد: "مدیریت تقاضای سفر" در جهت تامین آسایش و رفاه مسافران از جمله اهدافی است که در طرح جامع برای پایانه ها در نظر گرفته شده و در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

قائم مقام معاون شهردار تهران با تاکید بر این که مترو به عنوان ستون فقرات حمل و نقل شهری از نقش محوری در جابه جایی انبوه مسافران برخوردار است خاطرنشان کرد: امیدواریم با اختصاص کمکهای مورد نیاز شاهد تکمیل خطوط مترو و افزایش سهم 6 درصدی مترو در سفرهای درون شهری باشیم.

خوشنودی در پایان انتظار تحول و دگرگونی در پایانه های مسافربری را در راستای سیاست مدیریت شهری در جهت افزایش انتظارات شهروندان ارزیابی کرد و گفت: به این منظور به موازات بالا رفتن مطالبات مردم اقدامات اساسی در جهت ارتقای کیفی و کمی خدمات شهری انجام شده است.

کد خبر 781045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha