محمود حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: احتمالا تا پایان آبان ماه 50 درصد از کلاسهای بالای 40 نفر جمعیتشان کاهش می یابد ولی این موضوع قطعیت ندارد.
در پانزدهمین روز مهرماه گذشته، وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه تشکیل کلاسهای با بیش از 40 دانش آموز خلاف قوانین و مقررات است گفته بود مدیران مدارس تنها دو هفته فرصت ندارند تا اگر استانداردهای مربوط به تعداد نفرات دانش آموز در کلاس درس را رعایت نکرده اند سریعتر جبران کنند و بعد از اتمام فرصت مشخص شده بازنگری می کنیم اگر این موضوع حل نشود با مدیران برخورد جدی می کنیم.
با این همه به رغم گذشت بیش از 40 روز از اولیتماتوم وزیر آموزش و پرورش نه تنها جمعیت بسیاری از کلاسها کاهش نیافت بلکه بسیاری از مدیران اجرایی اصل مسئله را پاک کرده و حتی جمعیت بالای دانش آموزی کلاسها را به عنوان یک مزیت آموزشی تلقی کردند.
این در حالی است که بر اساس مشاهدات وگزارشهای خبرنگار خبرگزاری مهر بسیاری از والدین و حتی مدیران و معلمان مدارس نسبت به موضوع کلاسهای 40 نفره شاکی هستند و از کلاسهای شلوغ در مدارس اعتراض می کنند. موضوعی که بارها اخبار موثق آن در رسانه ها منعکس شده است.
در این باره معاون آموزش و نوآوری آموزش و پرورش شهر تهران به خبرنگار مهر می گوید: در برخی از مدارس ابتدایی که دارای کلاسهای 40 نفره هستند اولیاء دانش آموزان که از معلم و تلاشهای او و شرایط کلی مدرسه کاملاً راضی هستند با ارسال نامه درخواست حفظ جمعیت کلاس و ادامه کار را دارند.
محمود حسینی با اشاره به اجرای مرحله اول دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی و کاهش مدارس 2 نوبته در شهرتهران آن را دارای مزایایی از قبیل رفع مشکلات عدیده دانش آموزان در نوبت عصر، بهره مندی کامل از توان علمی معلمان در نوبت صبح و رعایت عدالت آموزشی، کاهش هزینه ها و صرفه جویی در ابعاد مختلف و پیشگیری از قربانی شدن زنگ نماز می داند و می افزاید : با اجرای این دستورالعمل در تابستان سال جاری الزاما برخی از مدارس یک نوبته دارای کلاسهای بیش از 39 نفر شدند که پس از دریافت پیام وزیرآموزش و پرورش مبنی بر حفظ استانداردهای آموزشی در کلاسهای درس با مدیران مناطق و مدیران هماهنگی شد تا از تعداد 630 کلاس بیش از 39 نفر شهر تهران قریب به 315 کلاس تا پایان آبان ماه به حد استاندارد یعنی 33نفر خواهد رسید.
بنا بر آمارهای رسمی در حال حاضر بیش از 14 میلیون دانش آموز در 150 هزار مدرسه کشور تحصیل می کنند که سهم آموزش و پرورش عمومی در نظام تحصیلی کشور بیش از 70 درصد خواهد بود.
نظر شما