به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل بهزیستی استان گیلان در این همایش اظهارداشت: این سازمان برای جلوگیری از بروز آسیبهای اجتماعی برنامه های مختلفی و متنوعی دارد.
کیانوش کوچکی نژاد با اشاره به اینکه کاردکرد چند ساله اخیر بهزیستی گیلان در کاهش آسیبهای اجتماعی قابل قبول بوده است، افزود: توانمندسازی کارشناسان در بخش آسیبهای اجتماعی در شرایط کنونی امری لازم است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی گیلان نیز در این همایش "مرکز مداخله در بحران" را به عنوان یک اورژانس مسائل اجتماعی یاد کرد و ادامه داد: این مراکز خشونتهای خانگی از جمله طلاق، کودک آزاری، همسر آزاری، خودکشی و... را پوشش می دهند.
کبری راد عنوان کرد: کنترل و کاهش بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی از طریق ارائه خدمات فوری و تخصصی لازم به افراد آسیبهای اجتماعی یا در معرض آسیبهای اجتماعی از اهداف مراکز مداخله در بحران است.
این مسئول ارتقاء سطح دانش و آگاهی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی در خصوص مسائل و مشکلات اجتماعی و کمک به درک موقعیت خود در شرایط بحرانی، شناسایی کانونهای بحران زا و اقدامات تخصصی در بحران زدایی از مهمترین اهداف اختصاصی این مراکز است.
راد افزود: خدمات مددکاری اجتماعی، روانشناسی، روانپزشکی، خدمات حقوقی، خدمات آموزشی و تربیتی از جمله خدمات تخصصی مراکز مداخله در بحران است.
معاون بهزیستی استان گیلان یادآور شد: مددکار اجتماعی، روانشناس، روانپزشک، مشاورحقوقی، پزشک و پرستار از نیروهای تخصصی این مراکز هستند.
نظر شما