سید انکوژمان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در شهر بندری توزلا مدیریت شهری معنای خاص خود را دارد و تلاش شده است تا درآمدهای کسب شده صرفا برای افزایش سطح رفاه مردم هزینه شود.
وی افزود: در توزلا به کوچکترین لایه های زندگی مردم توجه خاص می شود. به عنوان مثال می توانم به مجلس ویژه خانمها اشاره کنم که هر ماه یک بار برگزار شده و خانمهای شرکت کننده در آن به مشکلات کلی شهری مرتبط با خود اشاره می کنند.
وی ادامه داد: در توزلا دومین فرودگاه بزرگ دنیا مشغول به فعالیت است که این نکته از نظر بسیاری از مردم جهان امری باورکردنی نیست. ما تلاش کرده ایم تا با توجه به فعالیت این فرودگاه سیستم خیابان کشی مدرنی در سراسر شهر و مناطق اطراف داشته باشیم.
مشاور شهردار توزلا افزود: این شهر دارای مشخصه های منحصربفردی است که می توان از آنها به عنوان الگوهایی موفق برای اداره بهتر کلانشهرها از آن استفاده کرد.
وی گفت: در سالهای گذشته دریاچه ای در این شهر وجود داشته که به دلیل خشک شدن سه جزیره موجود در آن از بین رفته بود اما با تلاشهای بی وقفه شهرداری و نهادهای مرتبط با آن موفق به احیاء آن شده ایم و اکنون از آن به عنوان جاذبه درآمدزای گردشگری استفاده می کنیم.
سید انکوژمان با بیان اینکه در شهر توزلا سعی می شود درآمدهای شهری 100 درصد برای مردم هزینه شود گفت: شهر توزلا به هیچ جا بدهکار نیست. از آن گذشته در این شهر خدمات رفاهی و پزشکی مختلف رایگانی برای مردم ارائه می کنیم.
وی همچنین به تجربه موفقی همچون استفاده از مشخصات خاص جغرافیایی شهر یعنی بندری بودن آن اشاره کرد و گفت: ساخت قایقهای تفریحی منبع درآمدزا و پررونقی برای مردم شهر است. شاید دانستن این نکته هم جالب باشد که سال گذشته قایق تفریحی فوق مدرنی برای بیل گیتس ساختیم.
وی درآمد صنعت قایق سازی توزلا در سال 2007 را بالغ بر 7 میلیارد دلار عنوان کرد.
نظر شما