به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، عیسی فرهادی صبح امروز در دومین روز از در گردهمایی مدیران، معاونان و کارشناسان آموزش فنی و حرفه ای منطقه 5 کشور فکر کردن برای ایجاد یک شغل پایدار را از نیازهای ضروری کشور دانست و گفت: مسئولان باید برای رفع معضل بیکاری و ایجاد اشتغال مولدی که بتواند کشور را از وابستگی به دنیا نجات دهد، برنامه ریزی اساسی داشته باشند.
وی گسترش دانشگاه ها بدون برنامه ریزی جهت اشتغال دانشجویان را از عوامل تاثیر گذار در مهاجرت روستاییان به شهرها برشمرد و افزود: باید در کنار گزینش افراد در دانشگاه ها برنامه مشخصی برای اشتغال آنان نیز تعریف شود.
فرهادی رمز موفقیت ایران را مشارکت های مردمی در تمامی عرصه ها عنوان نمود و تصریح کرد: این کشور در حال حاضر پیشرفته ترین حکومت سیاسی جهان را دارد و قانون اساسی، حکومت و مشارکت مردم در اداره حکومت آن در سطح جهان بی نظیر است.
وی به بی کفایتی دولتمردان ایران در 200 سال گذشته اشاره کرد و افزود: بی کفایتی حاکمان قبل از انقلاب موجب سقوط ایران شده و آن را جزء کشورهای محروم قرار داد.
فرهادی با بیان اینکه 86 درصد از منابع زیر زمینی در خلیج فارس وجود دارد، خاطر نشان کرد: 66 درصد سوخت فعلی دنیا از خلیج فارس تامین تامین می شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: ایجاد اشتغال پایدار در روستاها را با سواد کم نیزامکان پذیر می باشد.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب تنها یک سوم جمعیت کشور ما شهری بود و امروز این رقم به دوسوم رسیده است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر در هر کیلومترمربع در خراسان جنوبی، هفت نفر زندگی می کنند و این در حالی است که در شهرهای شمالی کشور این رقم بیش از 250 نفر است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه بحران ایجاد شده در دنیا از سوی آمریکا یک بحران ساختگی است، یادآور شد: این بحران ساختگی در این کشور و وخامت اوضاع جامعه جهانی، ناشی از جذب سرمایه ها، فراهم کردن زیرساخت ها و ایجاد اشتغال پایدار می باشد.
مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: علی رغم هزینه های متفاوتی که در بخش روستایی انجام شده متاسفانه به دلیل عدم توجه به وضعیت اشتغال در روستاها مهاجرت روستائیان به شهرها رو به افزایش است.
سید محمد کاظم علوی بر تقویت مدیریت در روستاها طی سه سال اخیر اشاره کرد و افزود: دهیاری ها نقش مهمی در راستای سازماندهی و ارتقاء خدمات و توسعه روستاها دارند.
وی با اشاره به ایتنکه پیشرفت یک روستا و برنامه ریزی برای ماندگاری جمعیت در آن با ایجاد اشتغال ماندگار از طریق آموزش در گرو ساماندهی فعالیت دهیاری ها است، تصریح کرد: خوشبختانه مدیریت روستاها امروز با این ساختار رو به رشد است.
مدیر کل دفتر امور روستایی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به توافق نامه سازمان فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با استانداری در راستای پیشبرد اهداف فنی و حرفه ای و ایجاد اشتغال در روستاها یادآور شد: این توافقنامه برای اجرایی شدن نیاز به رفع نواقص دارد.
نظر شما