به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به زنجان، دکتر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور صبح امروز در جمع خانواده شهدا و ایثارگران افزود : جایگاه ایثارگری در حیات انسان و در تاریخ بشر و دین و دینداری کاملا مشهود است.
وی افزود: رمز ماندگاری اخلاق کریمه و ماندگاری بشر ایثارگری است و اگر در طول تاریخ ایثارگرانی نبودند که ایثار کنند بدون تردید اثری از حیات بشری باقی نمی ماند.
رئیس جمهورادامه داد: در طول تاریخ آنچه که ملت ها به آن افتخار کرده اند و با آن انگیزه کار و تلاش پیدا کردند حاصل یک ایثارگری بزرگ است، اگر ایثار نبود انسانیت هم نبود و اثری از ارزشهای اخلاقی، انسانی، شرف و کرامت در تاریخ باقی نمی ماند.
وی با بیان اینکه خمیرمایه خوبی های عالم ایثارگری است، اظهار داشت: روح و جان همه خوبی های عالم ایثارگری است و اگر ایثار نبود مفاهیمی به مانند عشق، عدالت، لطف، رحمت، جوانمردی و شجاعت باقی نمی ماند.
رئیس جمهور در ادامه، ایثار را بالاترین تجلی اسماء الهی در انسان دانست و افزود: هر چیزی که برای انسان قابل احترام است در پشت آن ایثارگری نهفته است. رحم ، مروت ، کرامت و بخشندگی همگی تجلی اسماء الهی است.
وی بالاترین قله ایثار را بر این مبنا توصیف کرد که انسان هر چه را خداوند به او داده در راهش فدا کند و تصریح کرد: بر اساس چنین سطحی از ایثار بوده که دین، خداپرستی، پاکی، عزت و مروت تا به امروز زنده نگاه داشته شده است.
احمدی نژاد خاطرنشان کرد: اگر ایثارگری را از زندگی پیامبران و همچنین مجاهدین در راه خداوند بردارید اثری از زندگی آنان باقی نخواهد ماند و آنچه پیامبر اسلام را پیروز کرد ایثار پیامبر برای خداوند بود. چرا که پیامبر اسلام همه زندگی و وجود خود را وقف خداوند کرده بود و اگر ایثارگری نبود دلیلی هم برای خلقت بشریت وجود نداشت.
وی ایثارگری را میراث انبیا و اولیا دانست و اظهار داشت: ایثارگر تاریخ هستی پس از پیامبر اسلام (ص) وجود نازنین امام عصر (عج) است.
رئیس جمهور همچنین گفت: خدا را سپاسگزاریم که در سرزمین ایران قطعه ای از بهشت بنام زنجان را قرار داد که مهد ایثارگری است چرا که به واقع این شهر، مهد ولایت است و مردمی در این دیدار زندگی می کنند که با همه وجود آماده فداکاری در راه آرمان های الهی هستند.
احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنانش افزود: شاید بالاتر از ایثار شهید، ایثار فرزند شهید است و ما در این کشور می گوییم که فرزندان شهدا و ایثارگران بر روی چشمان ما قرار دارند. اما در دستگاه الهی محاسبات فراتر از این است.
وی افزود: ما با چه چیزی می توانیم ایثار را اندازه بگیریم و یا با چه چیزی آن را جبران کنیم، مگر می شود ایثار را با چیزی سنجید .
رئیس جمهور با بیان اینکه دنیا در حال تحول است تصریح کرد: به لطف تبعیت شما از امر ولی مسلمین بساط مستکبرین و ظالمین در حال برچیده شدن است و امروز زلزله به ارکان استکبار افتاده است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: وقتی رئیس یک رژیم منحوس اذعان می کند که ما در حال فروپاشی هستیم باید دید داخل این رژیم چه خبر است و هنگامی که سران آمریکا اعلام می کنند که دوران آقایی ما رو به پایان است ببینید آنجا چه خبر است!
وی همچنین گفت: بشارت باد بر شما و بر سوز دل و تحمل شما که تاریخ و شرایط جهان را به طور کامل تغییر دادید چرا که اکنون دوران ظلم ، تجاوز و خودپرستی رو به پایان است و به فضل خداوند دوران درخشان تحقق آرزوهای بشر فرا رسیده است.
احمدی نژاد خاطرنشان کرد: آگاه باشید که امروز حاصل مجاهدت های شما به سرعت در حال عالم گیر شدن است و عزت مردم ایران، عزتی بی نظیر است؛ امروز هر جای عالم که می رویم روح، یاد و حضور شهیدان را حس می کنیم و در تمام جهان یاد شهیدان ما زنده است و به فضل الهی تا ابد زنده خواهد ماند.
رئیس جمهور ادامه داد: هر جا بخواهیم کاری را درست کنیم و به پیشرفت نائل آییم لازمه آن روحیه ایثارگری و ایمانی است.
احمدی نژاد همچنین گفت: اگر در صدد دست یافتن به اصلاح اقتصادی و پیشرفت هستیم لازمه آن داشتن روحیه ایثارگری است و لذا آنجا که نقصی پدید می آید روحیه ایمانی حضور ندارد و هر جا که روح ایمان و ایثارگری باشد پیروز می شویم.
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت آمریکا منفورترین دولتها در جهان است، اظهار داشت: منفوربودن آمریکا حاصل ایثارگری انسانهاست.
وی همچنین گفت: اگر همه مملکت را یکپارچه به خانواده شهدا و ایثارگران بدهیم کاری نکرده ایم چون آنان کشور را حفظ کردند و لذا جایگاه شهدا و ایثارگران بسیار بالاست و چه کسی می تواند ایثار جان و فرزند و هستی را با امور مادی جبران کند.


نظر شما