به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی زرینه زاد امروز در نشستی خبری در صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم درباره اجرای طرح لیزینگ لپ تاپ در دانشگاهها گفت: از آنجا که دانشجوی شاغل به تحصیل در دانشگاه به زودی وارد بازار کار می شود و اگر فرد برای عرصه کار آماده نباشد قطعا با مشکل مواجه خواهد بود، برای ورود به بازار کار دانشجویان نگرانیهایی وجود دارد و بر این اساس به دنبال طرح هایی هستیم که این مشکل برطرف شود.
وی اظهار داشت: صندوق رفاه در این راستا و با توجه به اینکه مسئل ارائه خدمات به دانشجویان است، برنامه ریزی برای به اجرا در آوردن طرح لیزینگ را آغاز کرد و کمیته ای از 6 ماه گذشته مأمور بررسی نیازهای عمده دانشجویان برای دریافت کالا شد که در نهایت لپ تاپ یکی از مهمترین این نیازها شناسایی شد.
وی گفت: پس از بررسی و مذاکره با برخی شرکتها 5 برند در خصوص لپ تاپ انتخاب شده و 4 برند آمادگی خود را برای همکاری اعلام کردند. البته در گام نهایی در صدد هستیم با یک برند ملی مطمئن در این خصوص همکاری داشته باشیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره طرح لیزینگ لپ تاپ گفت: به محض اینکه دانشگاهها تفاهم نامه را منعقد کنند دانشجویان می توانند فرمهای تقاضا را تکمیل کنند. پس از اینکه تعداد لپ تاپها در محیط خوابگاه افزایش یافت طرح اینترانت در خوابگاه نیز در دستور کار قرار می گیرد.
زرینه زاد مدت پرداخت هزینه لپ تاپ توسط دانشجو را 24 ماه اعلام کرد و گفت: دانشجو تا سقف یک میلیون و 500 هزار تومان می تواند ظرف مدت 24 ماه هزینه لپ تاپ را پرداخت کنند.
وی درباره شروطی که دانشجو برای ارائه این تسهیلات باید داشته باشد گفت: دانشجو به شرط آنکه در ترم قبل مشروطیت نداشته و به مرز نیاز به این کالا رسیده باشد، می تواند از تسهیلات خرید لپ تاپ استفاده کند. همچنین اقساط کالا باید تا قبل از فراغت از تحصیل دانشجو به اتمام برسد و در هر ماه برای دانشجو بیش از 100 هزار تومان نباشد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان اظهار داشت: در تفاهم نامه ای که صندوق رفاه دانشجویان با دانشگاهها منعقد کرده قید شده است که اگر دانشجویی از این تسهیلات استفاده کرد در صورت عدم پرداخت به موقع اقساط، دانشگاه باید در جلوگیری از ثبت نام و ارائه سایر خدمات رفاهی به دانشجو جلوگیری کند تا دانشجو به تعهد خود عمل کند.
وی گفت: شرکتهای طرف قرارداد صندوق نیز موظف هستند کالا را ظرف 15 روز به نشانی دانشجو ارسال و بیمه و خدمات پس از فروش را به وی ارائه دهند.
زرینه زاد با بیان اینکه صندوق رفاه این طرح را برای تمامی دانشگاههای دولتی، آزاد، پیام نور، اتحادیه موسسات غیرانتفاعی و علمی کاربردی در نظر گرفته است گفت: تمام این دانشگاهها می توانند برای عقد تفاهم نامه در این زمینه اقدام کنند.
وی کالاهایی همچون دوربین عکاسی، ماشین های حساب مهندسی، دوربین نقشه کشی را در مراحل بعدی مشمول تسهیلات لیزینگ دانست.
نظر شما