اکبر قنبری راد در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرستان پلدختر، اظهار داشت: این میزان قرص به منظور پیشگیری از بیماری کم خونی و فقرآهن در سطح کلیه مدارس راهنمایی و دبیرستان های دخترانه این شهرستان توزیع شده است.
وی مدت زمان اجرای طرح آهن یاری را 16 هفته ذکر کرد و افزود: همچنین در طی این دوره در هر مدرسه یک نفر به عنوان مجری طرح آهن یاری انتخاب شده است تا دانش آموزان را در مورد عوارض کم خونی و فقرآهن تحت آموزش قرار دهد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان پلدختر همچنین به برگزاری کارگاه آموزشی طرح آهن یاری با حضور مجریان طرح و کارشناسان شبکه بهداشت این شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: در این کلاس آموزشی کارشناسان بهداشت خانواده و تغذیه شبکه بهداشت در خصوص علائم کم خونی، فقر آهن و عوارض این بیماری و راههای پیشگیری از آن به آموزش مجریان طرح پرداختند و به سوالات مجریان پاسخ دادند.
قنبری راد خاطر نشان کرد: طرح آهن یاری به منظور جلوگیری از بروز عوارض کمبود آهن که باعث بوجود آمدن احساس خستگی، رنگ پریدگی، تاخیر دریاد گیری و بی حوصلگی در دانش آموزان می شود با هماهنگی کارشناس بهداشت مدارس در سطح آموزشگاههای دخترانه مقطع متوسطه وراهنمایی برگزار می شود.
نظر شما