مدیر مرکز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مهر خبر داد: تهیه بسته تولیدی اولیه داروی اینترفرون بتا1Bبرای بیماران ام اس در کشور

مدیر مرکز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مهر خبر داد: تهیه بسته تولیدی اولیه داروی اینترفرون بتا1Bبرای بیماران ام اس در کشور

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تهیه بسته تولیدی اولیه داروی اینترفرون بتا 1B خبر داد و گفت: این دارو در سایت جدید مرکز رشد ساخته خواهد شد و اکنون در انتظار کسب مجوز کارآزمایی بالینی از وزارت بهداشت است.

دکتر محمدرضا فاضلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ساخت اینترفرون بتا 1B در سایت جدید مرکز رشد دارویی در مراحل اولیه قرار دارد و در حال حاضر نیز منتظر کسب مجوز کارآزمایی بالینی از وزارت بهداشت است.

وی اضافه کرد: این دارو کاملاً مشابه داروی خارجی اینترفرون بتا است که از سوی بیماران مبتلا به بیماران "ام اس" مصرف می شود و در حال حاضر آزمایشهای اولیه به اتمام رسیده، بسته تولیدی آماده شده و پس از کارآزمایی بالینی به بازار عرضه می شود.

فاضلی خاطرنشان کرد: سایت جدید مرکز رشد این امکان را دارد که برای سایر داروهایی که تکنولوژی تولید آنها مشابه با این دارو است، امکان تولید را فراهم کند.

وی تاکید کرد: بیماران مبتلا به "ام اس" از سه دارو با زمینه اینترفرون استفاده می کنند که یکی از این داروها به نام سینووکس در داخل کشور تولید می شود و برای دو داروی دیگر هم که نوع خارجی آن در کشور استفاده می شود، نوع ایرانی در مراحل پایانی و ورود به بازار دارویی قرار داریم.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: کارآزمایی بالینی داروی دیگر که از نوع بتا است هم به اتمام رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: داروهای بیماران "ام اس" مصرف زیادی در کشور ما دارد و سالانه بیش از 100 میلیون دلار ارز از کشور برای تهیه این داروها خارج می شود که امیدواریم داروهای مشابه خارجی سریع تر در کشور تولید شود تا بیماران بتوانند با سرعت بیشتر، ارزان تر و مطمئن تر به داروها دست یابند.

فاضلی تاکید کرد: یکی از مسائلی که مشکلات بیمار مبتلا به "ام اس" را تشدید می کند، استرس است و استرس ناشی از کمبود دارو موجب می شود که بیمار دچار مشکلات بیشتری شود، از اهمین رو تولید داروها در داخل می تواند از فشارهای ناشی از آن بکاهد.

وی اظهار داشت: خوشبختانه داروهای تولید شده در داخل کشور که پایه بیوتکنولوژی دارند از کیفیت لازم برخوردار بوده اند و مشکلی برای بیماران ایجاد نکرده اند.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مهر گفت: داروهای بیوتکنولوژی در صورتی که برند اصلی نباشند از آنها به عنوان داروی Biosimilar یاد می شود و داروی اینترفرون بتا 1B نیز از این نوع است.

کد خبر 789461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha