به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حسین رسالتی ظهر چهارشنبه در این همایش در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: با توجه به این مهم باید به احیاء، بازسازی صنایع و استفاده از فرآوری و فناوری نوین و رقابت پذیری پرداخت.
وی اظهار داشت: امروز اگر عضو سازمان تجاری نباشیم، خواسته یا ناخواسته باید از چرخه فعالیت و تولید حذف شویم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه صنایع چوب و کاغذ و منابع سلولزی بخش قابل توجهی از نیاز جامعه بشری است، در توسعه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی از جایگاهی انکار ناپذیر برخوردار است.
رامین رحمانی رئیس این همایش نیز بیان داشت: باید با برنامه ریزی دقیق سعی شود از حداکثر قابلیتهای متنوع صنایع چوب و کاغذ جهت تولید درآمد و اشتغالزایی در کشور استفاده شود.
وی افزود: قرار گرفتن ایران روی نوار خشک (از شمال آفریقا به چین) موجب محدود شدن منابع جنگلی قابل استفاده در صنایع چوب و کاغذ می شود با وجود این محدودیتها و با توجه به نیازهای روزافزون جامعه در حال توسعه، نیاز به فناوری نوین بیش از پیش احساس می شود.
وی خاطرنشان کرد: جنگلها تأمین کننده بخشی از مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ بوده و امروزه از ترکیب مواد مختلف با کمک چوب، نیازهای اصلی جامعه برآورده می شود.
از 121 مقاله دریافتی از طریق فراخوان همایش، 97 مقاله بصورت پوستری و هشت مقاله به صورت شفاهی پذیرفته شد.
بررسی وضعیت فعلی و چشم انداز آتی منابع تأمین مواد اولیه سلولزی، گزینه های جایگزین چوب و کاغذ، بررسی کمیت و کیفیت مواد اولیه مورد نیاز، ظرفیت اسمی و واقعی تولید و ارائه پیشنهادات کاربردی جهت تدوین سیاستهای راهبردی برای توسعه پایدار منابع و صنایع سلولزی کشور از جمله اهداف این همایش دو روزه است.
نظر شما