به گزارش خبرنگار مهر در شهریار، محمدعلی عرفان منش در جلسه کارگروه پژوهش و فناوری فرمانداری اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی در جامعه امروزی این است که بسیاری از مسائل و مشکلات را فقط در آن روز و هفته بررسی می کنیم و در روزها و ماه های دیگر سال از رسیدگی و توجه به آن غافل هستیم.
وی افزود: پرداختن به مشکلات و موانع سر راه پژوهشگران نباید فقط در هفته پژوهش باشد چون با این رویه هیچ مشکلی حل نمی شود و روز به روز افزایش می یابد.
این مسئول خاطرنشان کرد: فرهنگ پژوهش و فناوری باید در میان تمامی قشرهای جامعه اعم از دانش آموز، دانشجو، مادران و پدران نهادینه شود تا به اهداف چشم انداز 20 ساله نظام دست دست یابیم و پژوهشگران ایران حرف اول را در منطقه بزنند.
عرفان منش بیان داشت: هم اکنون به دلیل کمبود و عدم فراهم امکانات تعداد پژوهشگران کم است که در این زمینه باید بستر مناسب جهت فعالیت پژوهشگران را از مدارس آغاز کنیم تا دانش آموزان از همان سنین نوجوانی با این قبیل فعالیتها آشنا شوند.
فرماندار شهریار عنوان کرد: باید فرهنگ پژوهش در دانشجویان امروزی به اصلی همیشگی و پایدار تبدیل شود تا دانش آموزان تنها تحقیقات درسی خود را صرف اخذ نمره انجام ندهند بلکه یک میل و اشتیاق در آنها به وجود آید تا داوطلبانه به سوی تحقیق و پژوهش روی آورند.
وی عنوان کرد: باید با تلاش به فرصت و فرصت به قدرت تبدیل شود.
این مسئول اعلام کرد: در دهه فجر امسال همزمان با سراسر کشور جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی در شهرستان شهریار نیز برگزار می شود که در این راستان باید پژوهشگران شهریاری شناسایی و جذب شوند تا بتوانیم در این جشنواره افتخارات پژوهشگران شهریاری را در معرض دید قرار دهیم.
عرفان منش یاد آور شد: باید علاوه بر ارائه امکانات به پژوهشگران، آنها را به شرکت در اتاق فکر شهرستان دعوت کنیم تا با ارائه ایده ها و نظرات شهرستان ارتقا یابد.
وی اعلام کرد: هم اکنون 18 هزار دانشجو در 10 مرکز آموزش عالی و دانشگاهی این شهرستان مشغول به تحصیل هستند که باید با فراهم کردن بستری مناسب جذب شوند.
همچنین در این جلسه معاون برنامه ریزی فرمانداری شهریار متذکر شد: امروز پژوهش به عنوان محور اصلی در شهرستان مطرح است و باید در سیستمهای تشکیلاتی تحول ایجاد شود.
نظر شما