۱۷ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۵۷

زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی ایران در افغانستان فراهم شود

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: باید برای توسعه روابط دو کشور، در کشور افغانستان زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی و همکاری بیشتر فراهم شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مسعود مهدیزاده امروز در نشستی که با حضور اعضای اتاق تجارت و صنایع هرات و جمعی از تجار افغانستان برگزار شد، افزود: کارهای متعددی برای انجام دادن در افغانستان داریم، که این امر مستلزم فراهم کردن زمینه‌های لازم است.

وی ادامه داد: ایران در صدور خدمات فنی و مهندسی به پیشرفت‌هایی دست یافته است و قطعا بهترین افرادی که استحقاق استفاده از این دانش را دارند، افغان‌ها هستند لذا باید زمینه حضور فعالیت بیشتر مهندسان ایرانی در افغانستان فراهم شود.

مهدی زاده به تشریح فعالیت های حوزه معاونت صنایع کوچک پرداخت و افزود: باید هر چه زودتر کارهای عملی آغاز شود و همان طور که ملت ایران خود را در گرفتاری‌های ملت افغانستان شریک می‌داند، افغانستان نیز فعالیت خود را در جهت توسعه روابط بیش از پیش انجام دهد و ما نیزآماده همه گونه همکاری با برادران افغانی در چارچوب تفاهم نامه های منعقده هستیم.

قادر اکبر رئیس منتخب اتاق تجارت و صنایع هرات نیز در این نشست خاطرنشان کرد: وجود نا امنی در افغانستان و گرفتاری مردم این کشور بر روی کشور ایران نیز تاثیر گذاشته است و لذا باید تلاش کنیم مشکلات دو طرف برطرف شود و ارتباط دو کشور دوستانه و برادرانه باقی بماند.

قادر اکبر به ناشناخته ماندن ظرفیت های بسیار کشورش در بخشهای مختلف تاکیدکرد و گفت: سایت‌های اطلاع‌رسانی افغانستان اطلاعات مناسبی را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد که می تواند مورد استفاده آنها قرار گیرد.

وی شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی را سردمدار بخش ایجاد صنعت دانست و گفت: به دلیل نبود صنعت مناسب برای افغانستان، توانایی ایجاد محصول و برند بین‌المللی رانداریم و باید با همکاری بیشتر این امر محقق شود.

مشاور ارشد اتاق‌های تجارت و صنایع افغانستان تصریح کرد: این کشور بهترین نوع دیپلماسی را فقط با نظام جمهوری اسلامی ایران دارد ولی متاسفانه عده‌ای از کشورها از طرق مختلف مانند تبلیغات رسانه‌ای و اینترنتی سعی در مخدوش کردن مناسبات دو کشور ایران و افغانستان دارند.

وی ادامه داد: این در حالی است که افغانستان همیشه به ایرانیان در مقام انصار پیامبر(ص)می‌نگرد چرا که در روزهای سخت جنگ، کشور ایران بود که پذیرای میلیون‌ها تن افغان شد و این افراد فرصت‌های شغلی برادران ایرانی را گرفتند.

قادر اکبر در پایان خاطر نشان نمود: مولفه یک اقتصاد خوب، رقابت سالم است و حکومت باید به دنبال واگذاری امور خود به بخش خصوصی باشد زیرا سردمدار نظام بازار آزاد بخش خصوصی است.           

کد خبر 796581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha