۱۷ آذر ۱۳۸۷، ۱۵:۱۰

تکرار/ اختصاصی مهر ،

کمیسیون اصل90 خواستار گزارش تخلفات مونوریل شد

کمیسیون اصل90 خواستار گزارش تخلفات مونوریل شد

یک عضو کمیسیون اصل نود از سازمان بازرسی کل کشور خواست تا اگر گزارشاتی از تخلفات صورت گرفته در مورد پایه های مونوریل تهیه شده است یک نسخه آن را به مجلس بفرستند.

حسین فدایی در گفتگو با مهر در پاسخ به این سئوال که آیا مجلس در جریان گزارشهای سازمان بازرسی در مورد پرونده مونوریل تهران قرار دارد یا نه گفت: آقای پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی اعلام کرده اند که در این مورد گزارشی تهیه کرده و به مراجع ذی صلاح فرستاده اند. اگر چنین گزارشی وجود دارد کمیسیون اصل 90 مجلس از ارسال نسخه ای از آن برای نمایندگان ارسال استقبال می کند.

نماینده تهران با بیان این که کمیسیون اصل 90 همواره بر این نکته تاکید دارد که نباید از حقوق مردم حقی تضییع شود افزود:  اگر تخلف مالی صورت گرفته پس تضییع اموال عمومی شده و این پرونده نه تنها به شورای شهر بلکه برای پیگیری حقوقی باید به مراجع قضایی هم ارسال شود و اعضای کمیسیون در حال انجام رایزنیهای مورد نظر به منظور تهیه یک نسخه از این گزارش هستند.

پیش از این پورمحمدی در مورد پرونده تخلفات مونوریل اعلام کرده بود بر اساس بررسیهای سازمان بازرسی ‏قرارداد مونوریل صادقیه به لحاظ برگزاری مناقصه و زیرساختهای مالی دارای اشکالاتی است که تمام موارد آن ‏به شورای شهر تهران منتقل شده است.

عضو کمیسیون اصل 90 تاکید کرد:" پایه های مونوریل تهران در زمان شورای شهر دوم و شهرداری سابق گذاشته شد که اگر طبق گزارش سازمان بازرسی در آن تخلفاتی صورت گرفته باشد به عبارتی به بیت المال ضرر وارد شده است."

فدایی تاکید کرد:" پیش از این هم در دیداری که نمایندگان تهران با اعضای شورای شهر تهران داشتند از آنها خواسته شد تا در مورد پایه های مونوریل صادقیه تصمیمگیری کنند تا برداشته شوند چون وجود این پایه ها در حوالی متروی صادقیه رفت و آمد مردم را با مشکل مواجه کرده است."

چندی پیش رئیس سازمان بازرسی کل کشوردر گفتگو با منابع خبری ا اعلام کرده بود این سازمان در این گزارش تذکراتی به شورای شهر داده ولی تا کنون شورای شهر اقدام مقتضی را در این باره انجام نداده است.

کد خبر 796611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha