۱۸ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۳۸

شهردار شهمیرزاد:

شهمیرزاد باید به شهر دانشگاهی تبدیل شود

سمنان - خبرگزاری مهر: عبدالخالق خاکسار گفت: شهمیرزاد با توجه به موقعیت خاص اقلیمی و طبیعت منحر به فرد آن نمی تواند شهر صنعتی باشد ولی باید به شهر دانشگاهی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر در شهمیرزاد، شهردار شهمیرزاد صبح امروز در همایش اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان شهمیرزادی دانشگاه های کشور گفت: به دلیل آلاینده های محیطی ایجاد شهر صنعتی در شهمیرزاد میسر نیست.

وی با بیان اینکه شهرک صنعتی غیر آلاینده در شهمیرزاد در حال راه اندازی است، گفت: باید تلاش شود تا استعدادهای طبیعی و آب و هوای مناسب این شهر را برای ایجاد یک شهر دانشگاهی در کوهپایه های البرز شاهد باشیم.

به گفته وی، شهرداری شهمیرزاد آماده همکاری و مساعدت در ایجاد دانشگاه های دولتی و غیر دولتی در این شهر است.

خاکسار با بیان اینکه 15 سال پیش تنها دانشکده این شهر توسط یکی از خیرین شهمیرزاد احداث شده است، گفت: به دنبال ایجاد دانشکده تحقیقات کشاورزی و گردشگری با توجه به ویژگی های شهر هستیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف نیز در این همایش گفت: در شروع قرن 20 و اواخر آن ملاک ارزیابی کشورها منابع زیرزمینی و صنایع آن کشور ها بود، ولی با آغاز قرن 21 دانش و علم ملاک برتری کشورها و رقابت محسوب می شود.

دکتر علی پاک با اشاره به اینکه اولین دانشگاه 74 سال پیش در کشور تشکیل شده است، گفت: توسعه مراکز آموزش عالی بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی به شدت شکل گرفته است.

وی با اشاره به افزایش نرخ جمعیت کشور بعد از جنگ تحمیلی، گفت: دانشگاه های غیر دولتی با توجه به جوان بودن جمعیت و احتیاج به تحصیلات عالی در کشور شکل گرفته که امروز شاهد توسعه آن در تمامی نقاط کشور هستیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف از دانشجویان خواست علاوه بر تحصیل به فعالیت های اجتماعی نیز بپردازند و از امکانات و فن آوری های نوین در جهت تحصیل بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شهمیرزاد نیز در این همایش با اشاره به مصوبات سفر هیئت دولت به استان سمنان و انتخاب شهمیرزاد به عنوان شهر نمونه گردشگری بین المللی گفت: در این سفر تاسیس دو دانشکده گردشگری و کویر شناسی در سمنان مصوب شده است.

سید امیر مسعود احمدپناه با انتقاد از تاسیس هر دو دانشکده گردشگری و کویر شناسی در سمنان گفت: با توجه به موقعیت کویری سمنان ایجاد دانشکده کویر شناسی در این شهر معقول است ولی با توجه به تصویب شهر نمونه گردشگری بین المللی در شهمیرزاد، دانشکده گردشگری باید در شهمیرزاد احداث شود.

وی با بیان اینکه تنها دانشکده شهمیرزاد توسط خیر در این شهر بیش از 15 سال پیش احداث شده است، گفت: متاسفانه مسئولان هنوز در ارتقای این دانشکده و تبدیل آموزشکده به دانشکده تلاش نکرده اند.

احمد پناه به ساخت بیش از 80 درصد مدارس شهمیرزاد توسط خیرین اشاره کرد و گفت: خیرین شهمیرزادی در توسعه آموزش و پرورش و آموزش عالی نقش بسزایی داشته اند.

همایش اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان شهمیرزادی دانشگاه های کشور با حضور 35 نفر از اعضای هیئت علمی و اساتید شهمیرزادی دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، امیر کبیر، تربیت مدرس، علوم پزشکی، سمنان، بجنورد، بابلسر و دانشگاه های آزاد تهران، سمنان، مازندران، علی آباد کتول و شاهرود و دانشجویان شهمیرزادی دانشگاه های کشور برگزار شد.

کد خبر 797102

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha