به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، مژگان رشیدی صبح پنجشنبه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: این در حالیست که ظرفیت اسمی کارخانجات فعال کاغذ کشور 430 هزار تن بوده و اکنون 66 هزار تن ظرفیت تولید بالقوه وجود دارد.
وی اظهار داشت: اگر این واحدها بتوانند با ایجاد طرحهای توسعه و افزایش راندمان تا سال 89 به ظرفیت اسمی خود برسند، قادر خواهند بود مقدار 430 هزار تن از مصرف 650 هزار تن را پوشش دهند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به مجوزهای صادر شده از سوی وزارت صنایع، طرحهایی که تا چهار سال آینده وارد چرخه تولید می شوند، اگر بتوانند با حداکثر ظرفیت تولید سمی خود تولید کنند، می توانند 64 هزار تن از کمبود عرضه کاغذ را تا سال 89 جبران کنند.
به گفته رشیدی، در این مقطع هنوز کمبود عرضه 156 هزار تن کاغذ لاینر و فلونینگ در کشور احساس خواهد شد.
این کارشناس بیان داشت: این در حالیست که در سال 89 مقدار 162 هزار و 850 تن و در سال 1396، 175 هزار و 400 کاغذ باطله قابل جمع آوری استفاده نشده در کشور وجود دارد که 90 درصد آن را می توان برای ظرفیتهای واحدهای تولیدی جدید برای کاغذ کرافت در صنایع بسته بندی در نظر گرفت.
وی تاکید کرد: صنایع بازیافت کاغذهای باطله می تواند به عنوان مواد اولیه در صنعت کاغذ کشور نقش مهی ایفاد کند و باید به جایگاه واقعی خود دست یابد.
طبق آمار صنایع چوب و کاغذ کشور سالانه به سه میلیون مترمکعب فرآورده های چوبی نیاز دارند.
نظر شما