به گزارش خبرنگار "مهر" دكتر ابوالفضل ابراهيمي با بيان اين مطلب افزود: اين سازمان با تهيه جعبه ها (باكس هاي) ارزان قيمت پلاستيكي از جنس پلي اتيلن و نصب آن در سازمان ها و مناطق مختلف شهرداري ، مرحله اجرايي طرح "تفكيك زباله از مبداء" را در اين نهاد شروع كرد.
وي با اشاره به اينكه هر كارمند بطور متوسط روزانه 50 تا 60 كاغذ باطله توليد مي كند، گفت: در صورت اجرايي شدن اين طرح در تمامي دستگاهها و وزارتخانه ها و تفكيك آن ، مي توان اميدوار بود كه از دفن بخش قابل توجه اي از زباله توليد شده در شهر تهران جلوگيري كرده ايم.
وي اظهر داشت: پس از آغاز مرحله اجرايي اين طرح در شهرداري، قرار است كه اين كار در ساير ادارات دولتي، وزارتخانه ها، مدارس و دانشگاهها به مرحله اجرايي در آيد.
سرپرست سازمان بازيافت و تبديل مواد شهرداري تهران تصريح كرد: با هماهنگي هاي به عمل آمده ، قرار است كه 6 هزار مدرسه، مركز و آموزش را همزمان با بازگشايي مدارس تحت پوشش اين طرح قرار گيرند.
ابراهيمي، كار تفكيك زباله از مبدا را جزء اولويت هاي مهم و اصلي اين سازمان در سال جاري عنوان كرد و گفت: با برنامه ريزي هاي انجام شده ، اميدواريم كه تا پايان سال بتوانيم 10 درصد از زباله هاي توليد شده در مبداء را از هم تفكيك كنيم.
وي با اشاره به توليد روزانه 7 هزار تن زباله در شهر تهران گفت: در صورت تحقق اين امر، روزانه از دفن بيش از 700 تن زباله جلوگيري مي شود.
ابراهيمي افزود: در كشورهاي پيشرفته اروپايي كه سالها جهت اجرايي شدن اين طرح تلاش كرده اند، موفق به تفكيك حدود 25 درصد از زباله هاي توليدي از مبدا شده اند.
اين مقام مسوول در شهرداري تهرانيادآور شد: لذا در صورتي كه بتوانيم تا پايان سال به اهداف مورد نظر كه همان تفكيك 10 درصدي زباله از مبدا است ، برسيم در واقع توانسته ايم كه كار بزرگي انجام دهيم.
نظر شما