۲۸ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۷

اطلاع رسانی درخصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جامعه ضروری است

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه گفت: برای آگاهی بخشی به جامعه و جلوگیری از تخلفات مشابه، اطلاع رسانی درخصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جامعه ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، حجت الله دمیاد صبح پنج شنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار داشت: در حال حاضر اقدامات خوبی از سوی دستگاههای ذیربط این کمیسیون جهت مبارزه و مقابله با پدیده شوم قاچاق در استان در حال انجام است که اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه در این زمینه باید صورت گیرد.

 

وی افزود: کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان دارای سه کمیته تخصصی اطلاعات و عملیات با مسئولیت فرماندهی انتظامی استان(پلیس آگاهی)، کمیته ساماندهی و پیشگیری اقتصادی با مسئولیت سازمان بازرگانی و کمیته فرهنگی و تبلیغی با مسئولیت صدا و سیمای مرکز استان است و اخیراً نیز کمیته نظارت بر کنترل و تجهیزات پزشکی با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شده است.

 

رئیس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمانشاه ادامه داد: با توجه به شرح وظایف هر کدام از کمیته ها، گشت های مشترکی از سوی اعضاء جهت کنترل قاچاق کالا در سطح مراکز توزیع شهرستانها شکل می گیرد که از جمله می توان به گشتهای مشترک دخانیات با نیروی انتظامی، گشت مشترک دانشگاه علوم پزشکی با نیروی انتظامی و ... اشاره کرد.

 

وی مقابله جدی با توزیع غیر قانونی و خارج از عرف دارو را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: چنانچه مرکز پخش یا داروخانه ای در توزیع دارو تخلفی مرتکب شوند دانشگاه علوم پزشکی باید علاوه بر برخورد جدی با آنان ،اقدام به نصب پلاکارد در جلوی محل کارشان در خصوص نحوه ارتکاب جرم نمایند.

 

دمیاد تصریح کرد: برخورد با هر کدام از مشاغل بصورت موردی به معنای عملکرد بد تمامی آن اصناف نیست لذا در هر صنفی چنانچه موردی پیدا شد که تخلفی صورت گرفته و قانون را رعایت نکرده، دستگاه ذیربط موظف به پیگیری و برخورد جدی با متخلف است و برای آگاهی بخشی به جامعه و جلوگیری از تخلف مشابه باید اقدامات اطلاع رسانی نیز صورت گیرد.

 

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه در ادامه اعمال وحدت رویه در برخورد با خودروهای توقیف شده حمل سوخت را مورد اشاره قرار داد و گفت: اعمال وحدت رویه برای برخورد با چنین خودروهایی در شورای تامین استان مورد تاکید قرار گرفته و مقرر شده که این خودروها در یک مدت سه ماهه توقیف شوند.

 

وی با تاکید بر اقدامات گسترده تر با سرمنشاها و گلوگاههای حمل قاچاق گفت: باید تلاش شود تا در ابتدا با سرمنشاهای اصلی در حمل قاچاق کالا برخورد جدی صورت گیرد و همگی آنان متوجه شوند که فضای استان برای حمل قاچاق بسیار نا امن است.

 

در ادامه این جلسه مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری کرمانشاه از ابلاغیه جدید ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص تعیین میزان جرم برای حاملان قاچاق مشروبات الکی خبر داد و گفت: طی چند روز گذشته بخش نامه ای از سوی نماینده ویژه رئیس جمهور در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص بزه قاچاق مشروبات الکی صادر شده است که بر اساس آن مجازات مشروبات الکلی پنج برابر معادل ارزشی عرفی کالا جزای نقدی ، 74 ضربه شلاق و حداکثر دو سال حبس  تعیین گردیده است .

 

شهریار حیدری افزود: این بخش نامه پس از ابلاغ به تمامی اعضای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان به مرحله اجرا در آمده است.

 

سرهنگ اسفندیار امیدی رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه نیز در ادامه از کشفیات جدید قاچاق کالا و ارز در استان طی یک ماه گذشته گزارشی ارائه کرد و گفت: طی این مدت تا کنون چهار هزار و 931 بطر مشروبات الکلی، 36 هزار و 921 کیلو برنج، 209 دستگاه تجهیزات ماهواره ایی، چهار هزار و 671 لوازم بهداشتی، بیش از 25 هزار یارد پارچه، 17 هزار و 168 لیتر مواد سوختی، 26 هزار و 473 حلقه سی دی، 31 هزار و 150 کیلو گرم آرد، 25 هزار و 520 قوطی آبمیوه ، دو دستگاه خودرو عراقی، 208 حلقه لاستیک و 57 خودرو، ضبط و توقیف شده است که در این ارتباط 211 نفر متهم در موضوع قاچاق دستگیر و 175 فقره پرونده نیز تشکیل شده است.

 

در ادامه جلسه سایر اعضای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان به ارائه گزارش عملکرد دستگاه مطبوع خود پرداختند.

کد خبر 802218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha