این منتقد و تهیهکننده سینما با نگاهی به وضعیت حضور فیلمهای ایرانی در جشنوارههای جهانی به خبرنگار مهر گفت: مشخص است که وضعیت سینمای ایران علاوه بر سطح داخل در عرصه بینالمللی نیز خوب نیست و میتوان چنین اظهار داشت که امسال فیلمهای ایرانی کمترین حضور را در جشنوراههای جهانی داشتهاند.
معلم دلیل این جریان را چنین برشمرد: یکی از دلایل این شرایط کیفیت سینما و فیلمها است که به وضوح میتوان گفت کیفیت فیلمهای ما در سالهای اخیر افت کرده است. نکته دوم نبود متولی در حوزه پخش بینالمللی فیلمهای ایرانی است. در حالی که در سالهای گذشته بخش بینالملل فارابی در این زمینه بسیار فعال بود، اما در این سالها فعالیت چندانی ندارند.
مدیر مسئول و سردبیر "دنیای تصویر" ادامه داد: نداشتن متولی در زمینه عرضه بینالمللی فیلمها موجب شده سینمای ایران که روزی حرف اول را در سطح آسیا میزد، امروز از جریان عقب بیفتد و کشورهایی مانند کره یا ترکیه و حتی تایلند در جشنوارههای جهانی حضوری پررنگتر از ایران داشته باشند.
معلم منحنی حضور سینمای ایران را در جشنوارههای جهانی در سالهای اخیر نزولی دانست و گفت: رشد سینما در سایر کشورهای دنیا برخلاف ایران متوقف نشده است. اما در کشور ما به جای رشد شاهد نزول آن هستیم. این مسئله در ابعاد مختلف از جمله پذیرش فیلمها از سوی منتقدان و همچنین حضورهای بینالمللی مشاهده میشود.
تهیهکننده فیلم سینمایی "گاوخونی" در پایان اظهار امیدواری کرد در شرایطی که جریان مدیریتی موجود اقدامی برای بهبود وضعیت سینما در سطح بینالملل انجام نمیدهد، ظهور استعدادهای جوان بتواند این خلاء را پر کند.
نظر شما