به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رسول حسام صبح شنبه در کارگروه تخصیصی سیل و طغیان رودخانه استان افزود: این درحالی است که این استان رتبه نخست سیل خیزی کشور را داراست.
وی اظهار داشت: امیدواریم با افزایش اعتبارات اجرای پروژه های سازه ای و غیرسازه ای، مدیریت سیلاب در استان شتاب گیرد.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت جدی و همه جانبه کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه های استان موجب کاهش خطرات ناشی از سیل و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه شده است.
استاندار گلستان نیز در این جلسه گفت: هماهنگی و مدیریت یکپارچه مدیریت سیلاب در استان سیل خیز گلستان موجب پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از سیل می شود و کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه های استان نقش راهبردی در مدیریت سیلاب دارد.
یحیی محمودزاده افزود: مسئولان ارشد استان همه تلاش خود را برای تامین اعتبار طرحهای مهم و اولویت دار این بخش انجام خواهند داد.
وی بیان داشت: همه پروژه هایی که برای پیشگیری از وقوع سیل در استان اجرا می شود باید در این کارگروه تخصصی بررسی شود و با توجه به ضرورتها، اولویت بندی شود تا زودتر به نتیجه برسد.
محمود زاده با اشاره به مصوبات سفر اول و دوم رئیس جمهوری به استان گلستان، افزود: در این سفرها مصوبات خوبی به تصویب رسید که باید با هماهنگی این کارگروه برای اجرایی شدن مصوبات دولت گام برداشت.
کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه های استان گلستان در سال 85 با هدف ساماندهی و هماهنگی اقدامات و دستگاه های عضو، شناسایی میزان آسیب پذیری در برابر سیل، تعیین ضرورت های مطالعاتی و تحقیقاتی در خصوص کاهش خسارات سیل و تدوین نظامنامه پیشگیری و کاهش خسارات سیل با حضور 23 دستگاه تشکیل شد.
نظر شما