به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس داوود براتی افزود: در راستای رسیدن به اهداف سازمان آتش نشانی تمامی این 202 حادثه را به صورت دقیق مورد تجزیه و تحلیل کارشناسی قرار دادیم که نتایج این تحقیقات نشان می دهد اغلب حوادث گاز CO ناشی از نبودن دودکشهای مناسب در منازل مسکونی و یا نقص دودکشهای موجود بوده است.
به گفته وی وسایل گرمایشی هنوز آن استانداردهای سازمان آتش نشانی را ندارند.
معاون سازمان آتش نشانی تهران ادامه داد: اگر دودکشی وسیله گرمایشی دچار نقص فنی باشد آن وسیله نباید روشن شود و یا اگر روشن شد و بعدا دودکش آن دچار مشکل شد وسیله باید به شکل خودکار خاموش شود.
براتی در ادامه گفت: نقص در دودکشهای ساختمانها، نقص در ایمنی وسایل گرمایشی و عدم توجه و خطاهای انسانی موجب می شود که هرساله تعداد زیادی از شهروندان و هموطنانمان دچار گازگرفتگی شوند از این رو با رعایت نکات ایمنی و توصیه ها از سوی شهروندان این حوادث با کاهش مواجه خواهد شد.
معاون حفاظت و پیشگیری از حریق سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در مورد بخاریهای بدون دودکش نیز گفت: متاسفانه بخاریهای بدون دودکش به گونه ای در رسانه ها تبلیغ می شوند که مردم فکر می کنند در هرجایی می توانند از آنها استفاده کنند، در صورتی که اینگونه نیست و این بخاریها باید فقط در مکانهایی که دائما هوا در آن تخلیه می شود استفاده شوند. برای مثال از این نوع بخاریها در اتاقهای خواب نباید استفاده شود.
نظر شما