به گزارش خبرگزاری مهر، یک فضاپیمای در حال گردش در مدار مریخ موفق به کشف مواد معدنی در بستر سنگی این سیاره شده است که نشان می دهد این سیاره در گذشته دارای محیطی قابل سکونت بوده و امکان وجود حیات در این سیاره ممکن بوده است.
این فضاپیما در بیرون زدگی های سنگی محدوده ای با نام Nili Fossae، منطقه ای که که از پوسته دیرین این سیاره بریده شده و به سطح آمده است ماده معدنی کربنات را یافته است که بر اساس وجود این ماده می توان گمان برد که خصوصیات محیطی این منطقه به خشنی دیگر مناطق این سیاره نبوده است.
این ماده معدنی که وجود آن به حضور میزان معینی از آب بستگی دارد در گذشته به میزانی بسیار ناچیز در غبارهای مریخی مشاهده شده بود اما میزان بالایی که در بستر سنگی این محدوده یافته شده است نمایانگر اسیدی نبودن آب در این منطقه و وجود حیات در گذشته خواهد بود.
بر اساس گزارش یو اس ای تودی، محققان بر اساس مشاهدات این فضاپیما قصد دارند کاوشگری را به منظور انجام تحقیقات تکمیلی به محدوده Nili Fossae مریخ ارسال کنند تا با قرارگیری بر سطح این منطقه از مریخ اطلاعات کامل و جدیدی را از مواد موجود در این محدوده ارائه کند. با این حال تا کنون تصمیم نهایی در مورد انجام چنین عملیاتی اتخاذ نشده است.
نظر شما