محمد حسین صفرپورطاهردر گفتگو با مهر در خصوص حق بیمه زراعت برنج برای سال زراعی 87-88 گفت: سطح برنامه پوشش بیمه ای برای زراعت برنج در سال زراعی جاری بالغ بر 230 هزار هکتار است و حداکثر تعهد بیمه گر برای متوسط قیمت یک تن شلتوک (میزان تولید) در ارقام پرمحصول برنج معادل 6 میلیون و 50 هزار ریال و برای ارقام بومی معادل 7 میلیون و 350 هزار ریال تعیین شده است.
قائم مقام مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی بیان کرد: حداکثر تعهد بیمه گر برای یک هکتار زراعت برنج در استانهای کم خطر، متوسط خطر، پرخطر و خیلی پرخطربر اساس هزینه تولید معادل 6 میلیون ریال است.
وی اظهارداشت: در حال حاضر استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، کرمانشاه، لرستان و مناطق کم خطر استان گیلان به عنوان گروه استانهای کم خطر و استانهای اصفهان، ایلام، زنجان و سیستان و بلوچستان به عنوان گروه استانهای متوسط خطر در پرداخت خسارات تقسیم بندی شده است.
صفرپورطاهربا اشاره به استانهای پرخطر و خیلی پرخطر در پرداخت خسارات خاطرنشان کرد: استانهای اردبیل، خوزستان، فارس، قزوین و مازندران گروه های پرخطر به لحاظ ورود خسارات سرمازدگی و خشکسالی و استانهای آذربایجانشرقی، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، گلستان و مناطق خیلی پرخطراستان گیلان به عنوان گروه استانهای خیلی پرخطر در پرداخت خسارات هستند.
وی اعلام کرد: کل حق بیمه زراعت برنج در سال زراعی 87-88 بالغ بر 141 میلیارد ریال و کل سهم کشاورز معادل 34 میلیارد ریال و سهم دولت 107 میلیارد ریال است.
به گفته قائم مقام مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی حداکثر تعهد بیمه گر برای متوسط قیمت یک تن شلتوک در ارقام پرمحصول بالغ بر 4 میلیون ریال و برای ارقام بومی معادل 5 میلیون ریال در سال زراعی 86-87 بوده است.
نظر شما