به گزارش خبرنگار اجتماعي "مهر" ، دكتر علي اصغر تهراني با اعلام اين مطلب در جمع خبرنگاران افزود: از اين پس رسيدگي به تخلفات ساختماني در شهرداري انجام نخواهد شد ، بلكه اين موضوع به ماده صد ارجاع شده است و درآن صورت نيز شهروندان براي رفع خلاف آن مقدار از بناي خود بايد آن را تخريب كنند يا جريمه هاي بسيار گران از آنها دريافت خواهد شد كه اين براي شهرونداني كه ساخت وساز داشته اند اصلا مقرون به صرفه نخواهد بود.
شهردار منطقه 3 در ادامه به تسهيلات ويژه اي كه براي پرداخت بدهي هاي شهروندان به شهرداري در نظر گرفته شده است ، اشاره كرد و گفت : با توجه به مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران ، كساني كه قبل از سال 66 و 75 در احداث بناي مسكوني بدون پروانه ساخت و ساز كرده اند و همچنين واحدهاي تجاري كه قبل از تيرماه سال 80 بدهي داشته اند مي توانند از 50 درصد تخفيف برخوردار شوند.
تهراني تاكيد كرد : شهروندان سعي كنند تا قبل از پايان تيرماه تكليف بدهي هاي خود به شهرداري را مشخص كنند تا بتوانند از اين امتيازات برخوردار شوند.
وي در عين حال گفت : طبق مصوبه 329 كميسيون ماده پنج ، صاحبان املاك با عرصه هزارمتر و گذر 12 تا 30 متر مي توانند پروانه ساخت تجاري و اداري دريافت كنند.
شهردار منطقه سه در ادامه به مشكلات ساكنان محدوده ده ونك كه چند سال است با آن دست به گريبان هستند اشاره كرد و افزود: طرح تفصيلي اراضي ده ونك توسط مشاور شهرداري تهيه و به كميسيون ماده پنج ارسال شده است كه با توجه به دستور شهردار تهران براي رسيدگي هر چه سريع تر به اين پرونده ، مشكلات ساكنان اين محدوده به زودي حل خواهد شد.
وي گفت : برخي از بناها قابل نوسازي و تجديد بنا از سوي مالك خواهد بود و املاكي كه در محدوده 5/122 متر از بزرگراه چمران واقع شده اند به نوبت از سوي شهرداري خريداري مي شوند.
تهراني در ارتباط با املاكي كه در مسير طرحهاي اجرايي شبكه هاي عبور و مرور واقع شده اند ، گفت : صاحبان املاك واقع در اين طرحها تا پايان خرداد ماه مي توانند با مراجعه به شهرداري نسبت به اصلاح و عقب نشيني املاك خود از امتيازات ويژه اي برخوردار شوند.
وي احداث بناي تجاري و اجازه ساخت يك طبقه اضافه تشويقي را از جمله امتيازات شهرداري براي اين قبيل از صاحبان املاك ذكر كرد.
تهراني درآمد منطقه 3 شهرداري را در سال گذشته بالغ بر 135 ميليارد تومان عنوان كرد و گفت : حدود 80 درصد از اين مبلغ در اختيار شهرداري مركز قرار گرفت تا براي مناطق جنوبي شهر تهران هزينه شود.
وي سرانه فضاي سبز منطقه را در حال حاضر حدود 21 متر براي شهروندان منطقه ذكر كرد و افزود: در تلاش هستيم براي به استاندارد رساندن اين سرانه (25 متر) به حجم فضاهاي سبز منطقه در سال جاري بيفزاييم.
تهراني در پايان گفت : سال گذشته براي احداث و راه اندازي 28 پروژه عمراني و فرهنگي بالغ بر12 ميليارد 695 ميليون تومان اعتبار هزينه شده است.
نظر شما