به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، نادعلی حاجیلری صبح پنجشنبه در کارگروه این طرح در گرگان افزود: این طرح با هدف به تعادل رساندن آبهای زیرزمینی در قالب دو پروژه اصلی "تعادل بخشی آبهای زیرزمینی" و "مطالعه و اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی" در سطح کشور آغاز شده است.
وی اظهار داشت: در گلستان نیز این طرح با راهاندازی گروه های گشت و بازرسی به منظور جلوگیری از حفاری چاهها و شناسایی چاههای غیرمجاز و جلوگیری از فعالیت دستگاههای حفار غیرمجاز اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد: زحمات شبانه روزی و بی وقفه در صیانت از منابع آبی به ویژه آبهای زیرزمینی موجب کسب جایگاه برتر شرکت آب منطقه ای گلستان بوده است.
حاجیلری، اجرای مطلوب برنامه های اطلاع رسانی و آگاهی رسانی به جامعه در زمینه صیانت از منابع آب زیرزمینی با همکاری رسانه های خبری را در کسب این موفقیت موثر دانست.
وی تصریح کرد: شرکت آب منطقه ای گلستان برای فرهنگ سازی در مدیریت مصرف بهینه آب و نیز بهره برداری بهینه از منابع آب زیرزمینی برنامه های تاثیرگذار زیادی نظیر همایش های صیانت از آبهای زیرزمینی در شهرها و روستاها، پخش فیلمها و تیزرهای آموزشی و اطلاع رسانی از صدا و سیما و انتشار بروشورها و اطلاعیه های آموزشی اقدام کرده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان بیان داشت: همچنین کنترل بهرهبرداری از منابع آب زیرزمینی، طرح خرید و نصب کنتورهای هوشمند آب و برق برای کنترل بهرهبرداری از چاهها، طرح مطالعه و ایجاد تشکلهای آب بران آب زیرزمینی، تهیه بانک اطلاعاتی چاهها از دیگر اقدامات شرکت آب منطقه ای گلستان در اجرای طرح تعادل بخشی بوده است.
وی یادآور شد: همچنین در قالب پروژه تغذیه مصنوعی که با هدف تقویت آبخوانهای منطقه از طریق آبهای سطحی مازاد در فصول غیرزراعی انجام میگیرد تاکنون مطالعه فاز اول کلیه میادین تامین آب شرب استان و نیز مطالعه فاز دوم بخش عمده میادین تامین آب شرب انجام شده است.
به گفته وی از محل طرح مذکور تاکنون نسبت به احداث یک مورد طرح تغذیه مصنوعی و نسبت به مرمت و بازسازی دو مورد طرح تغذیه مصنوعی دیگر اقدام شده است.
سید پرویز فتاح وزیر نیرو نیز با ارائه لوح تقدیری از اقدامات شرکت آب منطقهای گلستان در اجرای طرح تعادل بخشی آبهای زیرزمینی و تغذیه مصنوعی قدردانی کرده است.
نظر شما