به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر امیدوار رضایی در مراسم افتتاح پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی "ابن سینا" در محل مرکز مطالعات آموزش و بهره وری نیروی انسانی افزود: با توجه به بودجه انقباضی که در نظر گرفته شده و بر اساس توافق ضمنی با دولت بودجه بر روی نفت با بشکه ای 37 دلار تعیین می شود اما با این حال سعی می شود که با این بودجه محدود از پژوهش های کشور حمایت شود.
وی با اشاره به وجود قانون برای حمایت از زوج های نابارور در قالب پوشش بیمه های تامین اجتماعی گفت: نیازی به قانون جدید در این زمینه وجود ندارد بلکه با تنقیح درست قوانین حوزه تامین اجتماعی می توان بسته خدماتی و بیمه ای برای درمان ناباروری را ایجاد کرد.
رضایی افزود: در افق 1404 کشور باید به یک جامعه سالم، در رفاه و عدالت محور دست یابد و دولت در قانون بیمه همگانی این اجازه را دارد که پوشش بیمه ای را با توجه به نیازهای روز تعریف کند و برای درمان ناباروری و قرار دادن آن در چتر بیمه ای نیز نیاز است که دولت این موضوع را به عنوان عاملی که سلامت مردم جامعه را به خطر می اندازد تعریف کند و سپس آن را در چتر بیمه قرار دهد.
وی با اشاره به محدود بودن اعتبارات و منابع مالی موجود در دولت یادآور شد: اعتبارات درست هزینه نمی شود و با توجه به اینکه بودجه عمومی به منبع ناپایداری مانند بودجه نفت متصل است اعتبارات بیمه ای هم به همین دلیل دچار چالش می شوند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ایجاد منبع اعتبار پایدار برای حوزه سلامت را ضروری خواند و گفت: منابعی مانند مالیات و عوارض از صدمه زنندگان به سلامت جامعه می تواند یکی از منابع مالی پایدار این حوزه باشد.
به گزارش مهر، پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی "ابن سینا" روز گذشته همزمان با سمینار بیمه و ناباروری در مرکز مطالعات آموزش و بهره وری نیروی انسانی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با حضور رئیس جهاددانشگاهی، اعضای سازمان نظام پزشکی، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و جمعی از پژوهشگران افتتاح شد.
پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی "ابن سینا" پس از 10 سال فعالیت پژوهشی متشکل از سه پژوهشکده "بیوتکنولوژی تولید مثل"، "آنتی بادی منوکلونال" و "نانوبیوتکنولوژی" و 11 گروه تخصصی است.
نظر شما