خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه: حجت الاسلام حسین فتحی مدیر مرکز هنر و ادبیات هلال در مقدمه این کتاب چنین آورده است: اخلاص، عشق و لطافت صاحب اثر درمیان کلمات موج می زند اما آنچه مطرح است مطلبی است که سوای مسائل شخصی و درونی شاعر هرچند بنا به ظرفیت، قابلیت و شرافت افراد عطایای ملهمه بیشتر و بیشتر می شود، اما ما به قدرت الهامات و قوت آنها توجه می کنیم، این که چگونه حرف دل، که گفتنی هم نیست می تواند راه خود را از لا به لای کلمات و جملات پیدا کند مهم است.
وی اشعار سید رضا مؤید، شاعر کتاب را به بنایی رفیع تشبیه کرده که با شیوه های شناخته شده قافیه یابی، قافیه سازی و قافیه چینی نمی توان بنایی چنین رفیع بنا کرد.
به تعبیر حجت الاسلام فتحی شعرهای سید رضا مؤید با کربلا و عاشورای خدا کمترین فاصله را دارد. در میان تمام صفها در کربلا بیشتر وفا و ایثار بود که موج آن وفا و ایثارها هنوز هم آدمیت را تکان می دهد و تا ابد چنین خواهد بود و مؤید در تمام آثار خود تصویرگر ذره ذره این ایثارها است.
نوحه های این اثر عبارت است از: هلال محرم، حضرت مسلم، ورود به کربلا، حضرت رقیه، حضرت قاسم ، حضرت علی اصغر، حضرت علی اکبر، حضرت ابوالفضل، شب عاشورا، عاشورا، مصائب حضرت زینب ، مصائب کوفه و شام، امام سجاد، اربعین، پیامبر اکرم، امام حسن، امام رضا.
نظر شما