به گزارش خبرگزاری مهر، سردار میر فیصل باقرزاده رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در این تحلیل یادآور شد: عملیات رژیم صهیونیستی در طول 24 ساعت نخست نبرد زمینی که توسط یگان زرهی و با پشتیبانی دیگر واحدهای متحرک و واکنش سریع در غزه انجام شد با وجود برخورداری از تسلیحات مدرن و مرگبار تا کنون 9 نفر کشته و 90 نفر زخمی برای آنان به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه این تعداد تلفات ضمن اینکه حاکی از دشواری چنین عملیاتی است نشان دهنده فشارها و استرسهایی است که بر عناصر رزمی رژیم اشغالگر صهیونیستی وارد می شود تاکید کرده است : روند تلفات ونسبت کشته شدگان و مجروحین گویای واقعیتی است که در مقام مقایسه با نبردهای کلاسیک نمی توان به سادگی از آن گذشت.
سردار باقرزاده توضیح داده است : اصولا نیروهای مسلح در اغلب کشورها با یک جهش بلند در عرصه عملیات روانی توانسته اند به تناسب محیط رزمی مدرن و میدانهایی که در آن نبرد به وقوع می پیوندد فاصله نسبت تلفات و مجروحین خود را از 1 به 5 به عدد 1 به 4 و 1 به 3 و در برخی موارد 1 به 2 برسانند.
وی در تحلیل خود می افزاید: این کم کردن فاصله مجروحین و کشته شدگان حکایت از پایداری و خطر پذیری سربازانی دارد که به طور بی محابا در عرصه نبرد وارد می شوند. ولی هر گاه نسبت کشته شدگان و مجروحین افزایش یابد، این رقم به خوبی گویای آن است که در بین سربازان روحیه جنگجویی و خطر پذیری به شدت کاهش یافته است و آنان در میدان جنگ در فشار روحی و هراس به سر برده و آسیب پذیر هستند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در پایان تاکید کرده است: در حال حاضر نسبت تلفات انسانی و مجروحین نیروهای ارتش اسرائیل در حمله به غزه نشان می دهد نسبت تلفات و مجروحین به عدد 1 به 10 رسیده است که در این رابطه به خوبی گویای آن است که با وجود دینامیک نبرد و قابلیتهای لازم در تحرک جنگی اعم از ورود سریع به صحنه نبرد و تهاجم در عمق و قدرت آتش سربازان اسرائیلی به دلیل استرس رزمی شدید از توانمندیهای تکنولوژیکی خود بهره لازم را نبرده و نتوانسته اند در مقابله با کمین و حملات ضربتی و نبرد نامتقارن رزمندگان مقاومت اسلامی فلسطین موفقیت قابل قبولی به دست آورند.
نظر شما