سید بهرام نجفی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به اینکه 30 درصد جمعیت مولد کشور در روستاها زندگی می کنند، افزود: اجرای طرح آموزش روستاییان با گستردگی بیشتری با ایجاد پایگاه آموزشی در مراکز دهستانها اجرا می شود که در این زمینه استان 25 مرکز دهستان را در برنامه تعهدات آموزشی خود دارد.
وی دروازه توسعه و استقلال هر کشور را در گرو مهارت جوانان آن کشور دانست و گفت: تربیت این نیروی متخصص و ماهر بر عهده سازمان فنی و حرفه ای است که اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان باید برای کسب مهارتهای مختلف تلاش مضاعفی داشته باشند.
وی اضافه کرد: در این راستا اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی در جهت فراهم کردن شرایط مناسب برای اقشار مختلف جامعه جهت فراگیری آموزشهای مهارتی برای دستیابی به شغل، 34 هزار و 569 نفر را در بخشهای دولتی و خصوصی تحت پوشش آموزش های فنی و حرفه ای قرار داده است.
وی تصریح کرد: این اداره آموزشهای خود را در 291حرفه آموزشی و در 17مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، مراکز جوار و بین کارگاهی صنایع، مراکز سیار و در 252آموزشگاه آزاد، در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی و خدماتی ارائه می دهد.
نجفی زاده اظهار داشت: در سال جاری طرح آموزش روستاییان با گستردگی بیشتری با ایجاد پایگاه آموزشی در مراکز دهستانها اجرا می شود که هم اینک در 23 دهستان، دوره های آموزشی برگزار می شود.
وی گفت: در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی با استراتژی برون سپاری این اداره کل تاکنون، مدیریت 12 کارگاه را در شهرستانهای ساوه و خمین به بخش خصوصی واگذار کرده و از این طریق 13 هزار و 556 نفر ساعت را تحت پوشش آموزشهای فنی و حرفه ای قرار داده است.
وی اجرای طرح آموزش و سنجش کارگران صنعت ساختمان را از دیگر برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای عنوان کرد و گفت: این امر نقش مهمی در صنعتی و ایمن شدن ساخت و سازها دارد.
نجفی زاده افزود: در این زمینه صلاحیت فنی کارگران در 15 حرفه از جمله اسکلت ساز، بتن ساز، آرماتوربند، قالب بند، سفت کار، جوشکار، اسکلت فلزی بررسی و در ادامه، دوره های آموزشی به این افراد ارائه می شود.
نظر شما