رویا دیوان بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: متاسفانه سلامت بانوان استان کرمان دارای وضعیت خوبی نیست و دلیل عمده آن اهمیت ندادن این قشر به سلامت فردی در مقابل سلامت خانواده است.
دیوان بیگی افزود: در بحث بیماریهای جسمانی و روانی نیز وضعیت به خصوص در بین کارمندان مطلوب نیست و در این قشر بیماری افسردگی بیشتر شایع است.
وی گفت: در حالیکه در استانهای دیگر افسردگی بین زنان خانه دار شیوع دارد این بیماری روانی در کرمان بین زنان شاغل بیشتر دیده می شود.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه آگاهی بخشی به بانوان درجهت ارتقاء سطح سلامت می باشد که می تواند تاثیر مستقیم بر سلامت مجموعه خانواده بگذارد.
دیوان بیگی افزود: در این میان نقش داوطلبان سلامت بسیار حائز اهمیت است و می توانند با انتقال اطلاعات به جامعه هدف و آگاهی بخشی به بانوان نقش موثری در این زمینه داشته باشند.
وی با اشاره به تاسیس کلینیک مشاوره بیماری های زنان در کرمان افزود: تا کنون در این کلینیک سه هزار پرونده برای بانوان تشکیل شده است و این افراد تحت پوشش مشاوره پزشکی قرار گرفته اند.
دیوان بیگی با اشاره به فقر شدید آهن در بین بانوان کرمانی عنوان کرد: متاسفانه طبق آمار بانوان کرمانی در سال 85 جزء استانهای بحرانی بوده است که با اقدامات صورت گرفته در سالهای اخیر این وضعیت بهتر شده است.
وی افزود: کمبود مواد مغذی در نوع تغذیه و همچنین در مواردی سرطان نیز در بین بانوان کرمانی وجود دارد.
نظر شما