حیدر بهمنی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: از مهمترین این مخازن می توان به میدان گازی پارس جنوبی و میدان نفتی آزادگان اشاره کرد.
وی اظهار داشت: فعالیتهای اکتشافی شرکت با توجه به نیاز واحدهای متقاضی در بعد از سالهای دفاع مقدس از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.
بهمنی با اشاره به اینکه در سه دهه گذشته در مجموع 105 حلقه چاه اکتشافی در کشور حفاری و تکمیل شده است، گفت: در دهه 1358 تا 1367 حفاری چاه های اکتشافی به دلیل تمرکز فعالیتهای حفاری در جهت حفظ تولید با رکود نسبی همراه بود و در این مدت حفاری 21 حلقه چاه اکتشافی در کشور تحقق یافت.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزود: در دهه 1377تا 1368 روند حفاری چاه های اکتشافی و توصیفی شتاب بیشتری گرفت و دستگاه های حفاری بیشتری در جهت کشف مخازن نفت و گاز به کار گرفته و 26 حلقه چاه حفاری شد و این تعداد از ابتدای دهه سوم (1378) تا کنون با جهشی چشمگیر به 58 حلقه افزایش یافته است.
وی اکتشاف منابع نفت و گاز را پایه و پشتوانه تولید خواند و یادآوری کرد: فعالیتهای اکتشافی نفت خام و گاز طبیعی شامل امور زمین شناسی ژئوفیزیک و حفاری چاه های اکتشافی توصیفی است.
بهمنی در ادامه موفقیتهای این شرکت در زمینه حفاری نزدیک به دو هزار و 750 حلقه چاه نفت و گاز به متراژ پنج میلیون و 880 هزار متر با صرفه اقتصادی 10 میلیارد دلار و ارائه همزمان خدمات فنی و تخصصی مربوط را در 29 سال فعالیت این شرکت یادآور شد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، افزایش ناوگان عملیات حفاری، حضور در پروژه های مختلف داخلی و بین المللی، حمایت از صنایع داخلی، بهره وری بهینه از نیروی انسانی آموزش دیده، کسب علوم و فنون روزآمد و حمایت از پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی، ارتقای دستگاه های حفاری و تعمیر و بازسازی دوره ای آنها و رشد خدمات فنی و مهندسی را افق های روشنی توصیف کرد که این شرکت برای آینده خود ترسیم کرده است.
نظر شما